[Top] [All Lists]

[TenTec] Ten Tec Cure for Clicking Omni 6 a No Go

To: <tentec@contesting.com>
Subject: [TenTec] Ten Tec Cure for Clicking Omni 6 a No Go
From: John & Annette Nicholson" <dx@netbridge.net (John & Annette Nicholson)
Date: Sun, 22 Nov 1998 07:59:08 -0800
Disconnecting plug 52 did not reduce the speaker/headphone click
when I performed this mod 3 weeks ago. I agree that it is ANNOYING
and NOT in keeping w/ the performance I expect from a Ten Tec,
a rig known for it's cw prowess.

Good luck and let's hope someone has the answer for this one...

73 John K7FD

-----Original Message-----
From: Paul Christensen <paulc@mediaone.net>
To: Ten Tec <tentec@contesting.com>
To: <tentec@contesting.com>
Date: Sunday, November 22, 1998 7:27 AM
Subject: Re: [TenTec] Ten Tec Cure for Clicking Omni 6 a No Go

>Have you tried disconnecting plug 52 on the IF/AF Circuit Board?  My Omni
>had the same problem and after bypassing the sidetone "wraparound" circuit,
>the problem went away completely.
>If you haven't tried it, simply unplug connector 52.  If it works for you,
>use a tie-wrap and fasten it next to an adjacent cable bundle.  The
>circuit still works without it, only now the volume control controls it but
>the sidetone mix is still adjustable using your "ST" button.  They should
>have designed it like this from the beginning.
>-Paul, W9AC

FAQ on WWW:               http://www.contesting.com/tentecfaq.htm
Submissions:              tentec@contesting.com
Administrative requests:  tentec-REQUEST@contesting.com
Problems:                 owner-tentec@contesting.com
Search:                   http://www.contesting.com/km9p/search.htm

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>