[Top] [All Lists]

[TenTec] Pegasus: No Output

To: <tentec@contesting.com>
Subject: [TenTec] Pegasus: No Output
From: n4py@earthlink.net (Carl Moreschi)
Date: Mon Apr 21 23:29:32 2003

That really sounds crazy.  The only software things that can block CW
transmit are not being inside a ham band, TX Loop being on but not
connected, and Transmit Disable.  It sounds like you have those things
covered.  If the TX light comes on, the ALC light should also come on.  If
the TX light comes on with no ALC light, I would say the peg is broke.

Carl Moreschi N4PY
Franklinton, NC
----- Original Message -----
From: <jeff@ke9v.com>
To: <tentec@contesting.com>
Sent: Tuesday, April 22, 2003 2:07 AM
Subject: [TenTec] Pegasus: No Output

> I picked up a used Pegasus from the factory a few weeks ago. When it
> arrived, I couldn't get any RF out of the unit. So I sent it back to
> the factory and just received a brand new unit to replace it. No RF
> output from this one either.
> The transmitter is enabled in the software (and the keying loop is not
> enabled). Using the tune button, or a hand key in CW the green RX
> light goes off and the red TX light comes on but there is not a bit of
> RF output to be found. The FWD meter selection indicates 0.
> Since this is the exact same behavior that I saw with the unit that I
> just sent back, it seems likely that the problem is operator error ...
> these are my third and now fourth Pegasus in the shack so I am not
> exactly a new user but surely I have forgotten something and am doing
> something wrong?
> Any ideas would be greatly appreciated.
> 73,
> --
> Jeff, Ke9v
> _______________________________________________
> TenTec mailing list
> TenTec@contesting.com
> http://lists.contesting.com/mailman/listinfo/tentec

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>