[Top] [All Lists]

[TenTec] Pwgasus tx problem

To: <tentec@contesting.com>
Subject: [TenTec] Pwgasus tx problem
From: ve1adh@yahoo.ca (David McClafferty)
Date: Wed Apr 30 10:13:10 2003
Check the PIN diodes in the receive bandpass circuit.
I had a lightning hit on my Peg. and had to replace
the finals. After doing so I could not get any power
except on the bands below 20M. A PIN diode in the 20M
receive bandpass circuit was shorted.

73, Dave VE1ADH

 --- Jeff Griffin <kb2m@comcast.net> wrote: >  I
haven't used my Peg in a week or so. Last night I
> powered it up to work
> some 17m. I found out that it won't tx on 17m and
> above, in CW, SSB , or
> tune mode. The tx light comes on, but no output.
> This happen's with several
> s/w control programs.  Has anyone had the same
> problem? I'm in a bit of a
> hurry as my Orion is due here tomorrow! So I would
> like to work on this
> tonight. I have a set of the schematics, any ideas?
>  Heard this on local repeater yesterday....
>  "I've narrowed it down to two rig's, the Mark 5
> field, and the ProII. I
> really like the ProII because it's really neat that
> you can change the
> display background, the guy at HRO changed it to a
> skyline of Tokyo, that
> was really cool..."
> On my mother's grave, I'm not making this up......
> 73 Jeff kb2m
> _______________________________________________
> TenTec mailing list
> TenTec@contesting.com
> http://lists.contesting.com/mailman/listinfo/tentec 

Post your free ad now! http://personals.yahoo.ca
<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>