[Top] [All Lists]

[TenTec] Fw: Orion I V2 beta

To: "Ten Tec List" <tentec@contesting.com>
Subject: [TenTec] Fw: Orion I V2 beta
From: "Toby Pennington" <toby423@earthlink.net>
Reply-to: Discussion of Ten-Tec Equipment <tentec@contesting.com>
Date: Tue, 14 Feb 2006 21:12:11 -0500
List-post: <mailto:tentec@contesting.com>
----- Original Message ----- 
From: Rick Sagers 
To: toby423@earthlink.net 
Sent: Tuesday, February 14, 2006 7:02 PM
Subject: Re: [TenTec] Orion I V2 beta


Not a member of the TT list but I can confirm your findings on items 1 and 2:

1. SP is not working,  very little change between settings of 1 to 9
2. The rolloff is acting like a VFO,  the higher you roll it up the lower
the transmit frequency
    is,  and the lower you roll it off the higher the transmit frequency
goes.  In other words,
    instead of the rolloff changing the audio it is changing the transmit
frequency of the rig.
    This is according to on the air tests made this afternoon.

During mid-stream testing, my LF rolloff actually STOPPED working like a VFO 
and started working as I would expect - don't know what I did or didn't do to 
stop the VFO action.

I had a hard time keeping my Orion running with the beta firmware loaded.  The 
radio would frequently lock up as I was playing around with it.  Power cycling 
would not fix the problem.  Sometimes a master or RAM reset would help.  Often, 
if I would disconnect the DC supply and let the rig sit for a while, it would 
then start working again.  Any thoughts?

Feel free to post this to the TT list if you like.

Rick Sagers, W7YC
Ft. Worth, TX
TenTec mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>