[Top] [All Lists]

Re: [TenTec] [Orion] Orion V2. firmware A-OK!

To: Danny Hampton <dhampton@ipass.net>, tentec@contesting.com
Subject: Re: [TenTec] [Orion] Orion V2. firmware A-OK!
From: Randy K4QO <k4qo@earthlink.net>
Reply-to: k4qo@earthlink.net,Discussion of Ten-Tec Equipment <tentec@contesting.com>
Date: Sun, 19 Feb 2006 19:15:28 -0500
List-post: <mailto:tentec@contesting.com>

I went to 40 meters and tuned in a SW broadcaster.  When I activate the 
manual notch it works correctly.  This is with the rf gain at about 40.  
Above 50 it still works perfectly and I also get a random clicking 
noise.  I also get the clicking noise without either notch filter on at 
"high" rf gain settings. (and the S Meter dips with the clicks).  
Obviously the DSP is having a problem with strong signals.   Its not a 
problem for me since I don't run with more than 50 or 60 rf gain anyway.

Just another reason to use the rf gain to control the audio level out of 
your radio... (just had to get that in! ;-)  )

Its a bug for sure but not unmanagable until it gets fixed.  "Perfectly" 
is a relative term then?

Running V2 firmware and liking it!

Danny Hampton wrote:

>When you say your notch works perfectly?, how about your manual notch?  When
>you tune a carrier in say of S 9 signal strength, then you notch the carrier
>out, what does your S meter do?
>Danny Hampton
>----- Original Message ----- 
>From: "Randy K4QO" <k4qo@earthlink.net>
>To: <orion@contesting.com>; <tentec@contesting.com>
>Sent: Sunday, February 19, 2006 2:49 PM
>Subject: [Orion] Orion V2. firmware A-OK!
>I've been reading the reports of various issues from V2.0 and I thought
>I would weigh in...
TenTec mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>