[Top] [All Lists]

Re: [TenTec] orion 2 and 302r

To: Discussion of Ten-Tec Equipment <tentec@contesting.com>
Subject: Re: [TenTec] orion 2 and 302r
From: vincent sgroi <k1rm@intergate.com>
Reply-to: Discussion of Ten-Tec Equipment <tentec@contesting.com>
Date: Sat, 29 Jul 2006 14:17:06 -0400
List-post: <mailto:tentec@contesting.com>
Bill Tippett wrote:

>I just hooked up the 302r to my Orion 2.  I not sure if I'm doing
>something incorrectly or if they 302r is not operating correctly.  I
>cannot get the 302r to change bands as discribed on pg 34 of the Mar.
>2006 manual.  I have Rem Pod Enter in the menu set to VFO A, yet when
>push any of the buttons on the remote pad other than 5, 6  and 1
>nothing happens.  When I push 5,6,1 only the freq in the band stack for
>20 meters change.  I'm sure I am doing something wrong but I can't
>fiqure out what. Also when I push F1 F2 or F3 the Frequency goes blank
>on VFO A and I can't input a frequency with the pad.....Vin
>         There appears to be some sort of bug
>that switches between VFO A and VFO B.  Sometimes
>it works correctly and sometimes it changes VFO B.
>This is using Orion/V1.373b5 firmware.
>         It "should" work as follows:
>1.  Menu-Other   Remote Pod F1  VFO A Ent (then exit Menu)
>2.  On Pod, press F1 and A display should show __.___.___
>3.  On Pod, press 14025E, and display should be 14.025
>But in my unit, #3 above often results in VFO B = 14.025.
>         Send a note to ditsnbits@tentec.com to report bugs.
>                                         73,  Bill  W4ZV 
>TenTec mailing list

I don't believe the O2 works the same way.  I was on the phone with Paul 
yesterday and after trying several things he determined that there was a 
problem, however, not sure whether it's the  302, the cable or the O2, 
so I sent the 302 and cable back to them and they will check it out.  If 
they are good then there is a problem with my O2.  Thanks for your 

TenTec mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>