[Top] [All Lists]

Re: [TenTec] Omni D unstable digital readout

To: "Discussion of Ten-Tec Equipment" <tentec@contesting.com>
Subject: Re: [TenTec] Omni D unstable digital readout
From: "Mike Hyder -N4NT-" <Mike_N4NT@embarqmail.com>
Reply-to: Discussion of Ten-Tec Equipment <tentec@contesting.com>
Date: Tue, 30 Jun 2009 21:01:46 -0400
List-post: <tentec@contesting.com">mailto:tentec@contesting.com>
At the risk of seeming foolish, I confess that when I had a similar problem 
people asked if the jumper on the rear panel was in place, but I don't 
recall the nature of the plug.  They didn't even make fun of me.

73, Mike N4NT

----- Original Message ----- 
From: "Mike Bryce" <prosolar@sssnet.com>
To: "Discussion of Ten-Tec Equipment" <TenTec@contesting.com>
Sent: Tuesday, June 30, 2009 2:52 PM
Subject: [TenTec] Omni D unstable digital readout

> boys and girls..
> I have been working on this omni D now for some time. Brought it back
> from the dead and moved it over to the station.
> After a few weeks, the digital display started to roll. The presets
> are there, its just not displaying the correct frequency.
> the display rolls back and forth , more or less just random numbers..
> thinking there is a problem in either the input from the vfo amp or
> in the signal processing
> anyway..
> does anyone know how much level is suppose to be coming into the
> counter?
> mike
> Mike Bryce, WB8VGE
>  the heathkit shop
> SunLight energy systems
> J e e p
> o|||||||o
TenTec mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>