[Top] [All Lists]

Re: [TenTec] Omni VI 1st IF Narrow CW Filter Enable?

To: tentec@contesting.com
Subject: Re: [TenTec] Omni VI 1st IF Narrow CW Filter Enable?
From: NL7VL <neal.laugman@gmail.com>
Reply-to: Discussion of Ten-Tec Equipment <tentec@contesting.com>
Date: Sun, 23 Jan 2011 09:01:09 -0600
List-post: <tentec@contesting.com">mailto:tentec@contesting.com>

Did you get the install instructions for the INRAD roofing kit? There
are a couple different ways you can install it, one of which is to use
N1 or N2 soft switches to activate it. The other way, as it's installed
on mine (VI+), is to have the roofing filter installed full-time. I
have the 2.4K roofing filter.

 Neal, NL7VL

On Sat, 22 Jan 2011 21:17:22 -0800
"Don Jones" <ko7i@comcast.net> wrote:

>I just picked up a 1st IF 400Hz InRad Filter. Checked my OMNI VI
>manual and it says follow the instructions included with the filter.
>That helps a lot if you have those instructions. HI HI.
>When I purchased my OMNI VI (OPT 3) it had most of the optional filters
>installed, except for the narrow CW filter in the 1st IF. My VI does
>have the 4 pole InRad CW Roofing filter mod. Selecting the NAR button
>does activate the roofing filter.
>I am thinking the jumper switch next to the "optional filter" slot is
>the key. The jumper shorts two of the three posts together. How should
>that jumper be configured when I have a optional filter installed?
>Are there any other hidden configuration switches both hardware and/or
>programming switches?
>Tna & 73,
>Don Jones KO7i
>Arlington, WA 
>TenTec mailing list


TenTec mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>