[Top] [All Lists]

Re: [TenTec] 255 Power supply

To: "'Discussion of Ten-Tec Equipment'" <tentec@contesting.com>
Subject: Re: [TenTec] 255 Power supply
From: "al sirois" <alsirois@roadrunner.com>
Reply-to: Discussion of Ten-Tec Equipment <tentec@contesting.com>
Date: Sat, 12 Mar 2011 18:24:43 -0500
List-post: <tentec@contesting.com">mailto:tentec@contesting.com>
Saturday evening

I have a matching TenTec Power supply # 252-MO for the OMNI-D

If someone needs it. $100.- + shipping. From 04544, Maine.

Al Sirois, N1MHC
P.O. Box 2
East Boothbay, ME 04544

-----Original Message-----
From: tentec-bounces@contesting.com [mailto:tentec-bounces@contesting.com]
On Behalf Of Jim Anderson
Sent: Saturday, March 12, 2011 6:12 PM
To: tentec@contesting.com
Subject: [TenTec] 255 Power supply

I am having a bit of a problem with my 255 power supply. That is the one
with the speaker that matches the Omni D series.

This started with a shut down due to high SWR. Normally when this happens
the power supply and radio shut down and then recycling the power brings
things back to life. Now, when I turn it back on the fuse on the back that
protects the AC side blows. If I am quick I can watch the amp meter on the
face of the supply go full scale to the right just before the fuse goes so
it seems to be trying to power into a dead short. It is not the radio as I
have hooked my other TenTec supply up and everything works as it should.
Also, it acts the same just sitting on the bench not hooked to anything but
a jumper on the white wires.

Any help would be greatly appreciated.

TenTec mailing list

TenTec mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>