[Top] [All Lists]

Re: [TenTec] Some progress made! --Omni D low to no power

To: Discussion of Ten-Tec Equipment <tentec@contesting.com>
Subject: Re: [TenTec] Some progress made! --Omni D low to no power
From: Mike Bryce <prosolar@sssnet.com>
Reply-to: Discussion of Ten-Tec Equipment <tentec@contesting.com>
Date: Sat, 18 Feb 2012 12:38:45 -0500
List-post: <tentec@contesting.com">mailto:tentec@contesting.com>

didn't like those big storms, huh?

I'd love to see one, but not necessarily coming at me.

I was thinking of the omni d (and not a triton VI) that he had and if it had 
the optional 1.8 khz filter. A suitable test filter.

Seems to me that those filters are rather common and Scott shouldn't have too 
much of a time getting one from Ebay. I guess if push comes to shove a few 
mouse clicks and Inrad will be able to take of his needs.

Good thing Scott got the scope, i was just about ready to go into the shack and 
tear one of my omnis apart.

Mike, wb8vge

On Feb 18, 2012, at 12:00 PM, Rick - DJ0IP / NJ0IP wrote:

> Mike,
> I've seen crystal filters go bad a few times.
> It is possible that even with a bad filter there might be enough leakage
> around the filter to still hear something in the speaker.
> The Triton did not have a second filter option.
> There is only one.
> I wish the broken Trition I bought for 80 bucks had only had a broken Xtal.
> Mine had a blown final.
> It never advanced beyond the stage of a 10w QRP rig.
> It was a great rig for running off of batteries in emergencies.
> I left it and the tornados behind in Oklahoma when I moved back to Germany
> last year.
> 73
> Rick, DJ0IP

TenTec mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>