[Top] [All Lists]

Re: [TowerTalk] Heights Tower - stuck base stub on clamshell

To: Gregory PJ <>
Subject: Re: [TowerTalk] Heights Tower - stuck base stub on clamshell
From: Don Havlicek <>
Date: Tue, 12 Sep 2006 22:05:38 -0400
List-post: <>
Do you mean that you did not have the bottom section[s] of the tower in 
place when you poured concrete?  That is necessary to assure vertical 
alignment of the tower!
By your description, you might be able to loosen the other leg bolts and 
attempt to get the third leg bolt holes to align.

Gregory PJ wrote:
> Greetings all,
> After 2.5 years of collecting parts, dealing with Heights Towers and a
> military deployment, I'm finally getting my old-style heights tower up.
> Thank you to all who replied so far on my base building questions. The base
> turned out just fine and it is as solid as a rock.
> I have my steel base built and the first tower section mounted - well,
> almost.  The tower I bought used had 1 of the steel base stubs still
> connected to the tower section and the other two were still mounted on the
> clamshell tiltover peice. When I went to mount the first section tonight,
> everything fit together just fine exept that 1 of the still-mounted base
> stubs was off by about a "half a bolt hole".  Meaning, the other 2 legs
> lined up just fine to put the tower bolts in, but the last one was off a
> bit.  I tried turning the mounting bolt with the biggest wrench I have and
> it won't budge.  Even tried a 2 foot breaker bar. Remembering past posts of
> removing steel stubs from the tower section, I blasted everything with WD-40
> before coming in for the night.
> Any other ideas?
> Thanks!
> Greg K0PJ/9
> PS = I'm also looking for a used motor for the tiltover device...
> _______________________________________________
> _______________________________________________
> TowerTalk mailing list


TowerTalk mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>