[Top] [All Lists]

[Trlog] Strange behavior - same QSO # sent

Subject: [Trlog] Strange behavior - same QSO # sent
From: John Unger <>
Date: Tue, 20 Mar 2007 07:49:10 -0400
List-post: <>
I was operating part-time in the Virginia QSO Party last weekend and ran 
into a strange problem.

I was able to get on the air only in evening after other commitments during 
the day; so I was only on 80 CW both nights even though my second radio was 
all set up to work 40 CW (Another story, the low part of 40 was so full of 
RTTY signals that I never even heard any CW!).

But back to the problem at hand.

VHF Q's are legal in the VAQP, so I turned on my 2 meter radio and worked a 
few stations who were operating mobile in this mode. Since TRlog was set up 
in SO2R mode, I logged them as 40CW Q's and since they were still in the 
editable window I changed the band and mode manually to 144FM after working 
them. This action may not be part of the actual problem describe below...

Here's the problem: The last two of the edited Q's were my numbers 74 and 
75. After QSO #75 the rest of the log was on 80CW. My next three Q's in the 
log all have the same number, 76, and the following three are all #77. QSO 
numbers 78 and beyond all increment normally by one. I watched this 
behavior as I operated trying to figure out what to do and was relieved 
when it seemed to cure itself.

Has anyone experience a similar problem? I've never seen this behavior 
before in using TRlog for over 11 years.

tnx es 73 - John, W4AU

No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.5.446 / Virus Database: 268.18.14/727 - Release Date: 3/19/2007 
11:49 AM

Trlog mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>