[CCF] OT: Scandinavian Weekend Radio

Timo Timo" <timo.klimoff@kolumbus.fi
Tue, 9 May 2000 23:28:45 +0300


Tällaistä yritetään näemmä OH3:siin ... mielenkiintoista varsinkin kun puuhamiehet ovat enemmän tai vähemmän tuttuja nimiä tuolta "Vapaan Radion" puolelta. Onkohan heillä ohjelmassa myös "Radio Contest Hour" ;=D

73, Timo OH1NOA
PS: Millähän he aikovat rahoittaa teostomaksut ... lienevät useita satasia per tunti 

Skandinavian Lyhytaaltoradio ry hakee toimilupaa lyhytaaltoradioasemalle
Hakemus pysyvästä toimiluvasta lähetettiin liikenneministeriöön 1.4.2000
18.4.2000 Skandinavian lyhytaaltoradio Ry hakee toimilupaa Suomen ENSIMMÄISELLE yksityiselle lyhytaaltoradioasemalle!

Scandinavian Weekend Radio (SWR) aseman taustavoimana on Skandinavian lyhytaaltoradio ry. SLAR ry:n tarkoituksena on edistää ja tukea voittoa tuottamatonta radiotoimintaa Suomessa. Radioaseman toiminta on riippumatonta Oy Yleisradio Ab:sta, koti- ja ulkomaisista radioketjuista, muista radioasemista sekä mainostajista. 

Aseman kiinteät studiot sekä lähetinlaitteisto sijoitetaan Virroille. SWR on kuultavissa lyhytaalloilla 25 metrin taajuusalueella, taajuuksilla 11690 tai 11720 kHz. Olemme äänessä jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 0:00 - 23:59. Mikäli toimilupamme myönnetään ajoissa, ensimmäinen lähetys on 1.7.2000. 

Kuuluvuusalueemme tulee kattamaan Pohjoismaat sekä Itämeren ympärysvaltiot. Asemamme KANSAINVÄLISEN luonteen vuoksi radio-ohjelmien kielinä käytetään suomen lisäksi myös englantia ja ruotsia. Aseman kuuluvuusalue tuo myös mahdollisuuden tehdä kotimaista musiikkia tunnetuksi ulkomaalaisille kuuntelijoillemme. Tästä syystä yli puolet soittamastamme musiikista tulee olemaan kotimaista. 

Tarkoituksenamme on toimia radioharrastajien tiedotuskanavana, sekä tukea ja edistää radioharrastetta. Uutisoimme radiomaailman tapahtumia ja välitämme radioharrastajille tarpeellista tietoa mm. radiokeleistä sekä niihin vaikuttavista ilmiöistä kuten esim. auringon aktiivisuudesta.


--------------------------------------------------------------------------------
"The mailman is keeping me posted."
Timo Klimoff                                 timo.klimoff@kolumbus.fi
++Ham/Search/Blake/Kewl at   http://www.qsl.net/oh1noa



--
FAQ on WWW:               http://www.contesting.com/ccffaq.html
Submissions:              ccf@contesting.com
Administrative requests:  ccf-REQUEST@contesting.com
Problems:                 owner-ccf@contesting.com