[CCF] *KIITOS ja ONNITTELUT!*

Pasi Luoma-aho pasi.luoma-aho at sysopen.fi
Thu Mar 13 14:01:17 EST 2003


Iso *KIITOS ja ONNITTELUT* RA:n uudelle päätoimittajalle!

Kiitos ryhdikkäästä pääkirjoituksesta. Kiitos ennenkaikkea myös siitä, että RA 3/2003 sivulla 4 olevat OT Reiskan OH2HK ja OM Pasin OH2MZB tärkeät, liiton ylimmän johdon toimintatapoja - valitettavasti - kuvaavat kirjoitukset ovat ylipäätään päässeet RA:n sivuille!!

Ja nyt - kuten tänäänkin olemme voineet havaita - kun RA-lehden ex-päätoimittajalla selkeästi näyttää olevan mm. sisäpiirivitsien bongauskilpailujen järjestämiseltään ja kuvien retusointitarpeiltaan runsaasti aiempaa enemmän aikaa kirjoitella vastineita tärkeisiin kysymyksiin, lienee VIHDOINKIN lupa odottaa RA:n sivuille SRAL ry:n hallituksen jo viime syksynä päättämää ja silloisen RA-päätoimittajan "viimeistään" joulukuun 2002 RA:han lupaamaa kirjoitusta SRAL ry:n hallituksen toimintatavoista.  Vai onko pallo pompsahtanut päätoimittajuuden mukana ex-päätoimittajalta uudelle päätoimittajalle?  Näin voisin jopa toivoa, koska silloin jaksan vielä uskoa kattavan kirjoituksen aiheesta RA:ssa näkevänikin.

Kuten SRAL ry:n hallitus viime syksynä hallitukselle tekemieni kysymysten pohjalta totesi, ja kuten nyt myös tuoreen RA:n sivuilta 3-4 on luettavissa, ja kuten lukuisista viimepäivien fin-ham -kirjoitteluista näkyy, liiton hallituksen toimintatapojen selkiyttämisellä **ON** laajempaa, koko jäsenistöä koskevaa merkitystä.

Saan(en) vihdoin myös kirjalliset vastaukset kirjallisiin jatkokysymyksiini, jotka esitin SRAL ry:n hallitukselle ja kyselytunnille 29.10.2002. Kyselytuntimenettelyn mukaisesti jatkokysymysteni pitäisi ymmärtääkseni olla jo puitu hallituksessa aikoja sitten.  Säällinen vastausten odotusaika on joka tapauksessa jo kulunut umpeen - ellei sitten hallitus ole ollut tyystin kokoontumatta viimeiset 4,5 kk.  Vai panttaako joku (taas) jotakin?

EX-päätoimittajalle ja muillekin asiasta kiinnostuneille muistin virkistämiseksi kerrottakoon, että tulevan, hallituksen todellisia toimintatapoja kansalle avaavan ja selkiyttävän RA-jutun pohjaksi ja kirjoittamisen helpottamiseksi löytyy ainespuita täältä: http://www.foo.fi/pipermail/kyselytunti/2002q4/000025.html


Sinnikkäimmät vallan kahvassa kiinni roikkujat ovat jo aloittaneet omat kampanjointinsa. Nyt jos koskaan jäsenistön täytyy saada tietää, mikä liitossa ja hallituksessa todellisuudessa mättää - ja miksi.  Syksyllä meillä on pitkästä aikaa mahdollisuus oikeasti vaikuttaa siihen, minkälaisen, ja millä tavalla luotsattavan SRAL ry:n itsellemme haluamme.


73 de Pasi OH2IW/OH6UM




More information about the CCF mailing list