[CCF]TOTUUKSIA SIITÄ, MITÄ LIITTOMME YMPÄRILLÄ TODELLA TAPAHTUU

Jari Hiltunen jari.hiltunen at luukku.com
Tue Sep 9 07:32:16 EDT 2003


Olen niin tyrmistynyt joihinkin liikkeellä oleviin huhuihin sekä liiton toimiston ilmapiiriin, että minun on pakko kirjoittaa tästä julkisesti. Nykyinen hallitus ei ole kykenevä asioita ratkaisemaan. Meidän jäsenten on nyt puututtava asioiden kulkuun!

# Oppositiosta #

Oppositiolla tarkoitan niitä henkilöitä, jotka osallistuvat nykyisen puheenjohtajan ajojahtiin ja jotka tarkoituksella toimivat Liittoa vastaan tavoitteenaan saada omia edustajiaan Liiton johtoon. 

Opposition johtohenkilöt eivät astu esiin, vaan käyttävät bulvaaneja asioiden esille tuojina. Heidän kuuluisaksi tullut ja häpeällinen ns. ravintola ”Mustan Hevosen” junttauskokous on eräs yhdistävä tekijä opposition ydinryhmälle. Heidän joukossaan on erittäin kokeneita ja ansioituneita radioamatöörejä. Tästä syystä monet uskovat opposition väitteitä, vaikka ne eivät pakosti olekaan totta. 

Opposition johtohenkilöiden on pakko tulla kohta julkisuuteen, sillä heillä alkaa olemaan kiire julkistamaan oma puheenjohtajaehdokkaansa. Osa lukijoista on jo voinut osan heistä päätellä näistä [fin-ham]-jakelussa käydyistä keskusteluista. Kun oppositio vihdoin tulee koloistaan esiin, tutki niitä tunnuksia ja mieti, mistä kauna on lähtöisin tai mikä opposition nimiä yhdistää.

# Opposition toimintatavoista #

"Organisoitu totuus" on mielestäni oikea nimittäjä meneillään olevalle opposition ajojahdille ja kampanjalle. Organisoitu totuus tarkoittaa päämäärähakuista asioiden vääristelyä. Asioista esitetään vain se osa, jolla voidaan pönkittää omia tavoitteita, ja jätetään kertomatta se osa, joka antaisi asiasta kokonaisvaltaisen kuvan. Tällöin itse totuus muuttuu virheelliseksi.

Opposition kannattajat levittävät perättömiä väitteitä ja huhuja, jotka valmentavat meidän ajatuksiamme tulevalle päätökselle, sellaiselle päätökselle, joka ei ilman jäsenten mielikuvan muokkaamista menisi ikinä läpi. Tällä hetkellä he haluavat sitä, että me jäsenet emme äänestäisi nykyistä puheenjohtajaamme jatkoon tai että me syyllistäisimme puheenjohtajaamme.

Eräs opposition edustaja on suoraan kirjoittanut minulle, että kun he eivät ole pystyneet laillisin keinoin pääsemään nykyisestä puheenjohtajastamme eroon, on aloitettu järjestelmällinen ajojahti. Ajojahtiin liittyy olennaisesti tahallista mustamaalaamista, valehtelua ja organisoitua juorujen levittämistä. Kaikki keinot ovat sallittuja!

Oppositio ajaa asiaansa todella vahvasti. Esimerkiksi eräässä suuressa yrityksessä, jossa on paljon radioamatöörejä töissä, kampanjoidaan puheenjohtajaamme vastaan. Esimiesasemassa olevat henkilöt ja yhtiön radioamatöörikerhon puheenjohtaja painostavat radioamatöörialaisiaan mukaan puheenjohtajamme ajojahtiin. Törkeää hyväksikäyttöä!

# Opposition väitteiden todenperäisyys #

Oppositiossa on erinomaisia puhujia ja koska heidän toimintansa vaikuttaa olevan hyvin organisoitua, itsekin uskoin aluksi opposition esittämiä hyvin todentuntuisia väitteitä. Sain kymmeniä sähköposteja opposition edustajilta, kaikissa sama perusväittämä. Kun tarkistin väitteitä yksi kerrallaan, ei jäljelle jäänyt juuri mitään.

Tarkemmin asioita tutkittuani ja ottaessani huomioon ihmisten väliset kytkökset tajusin, että minua ollaan tarkoituksella johdattelemassa harhaan (johtuukohan analyyttisyyteni siitä, että työskentelin poliisissa ennen nykyistä työtäni?) 

Oppositiolla ei ole esittää rakentavia vaihtoehtoja, tai selkeää syytä, miksi minunkin kannattaisi lähteä mukaan ajojahtiin. Heidän toimintansa motiivi on joidenkin ihmisten vanhat kaunat puheenjohtajaamme vastaan eli suoranainen kosto. He saavat mukaansa sellaisia ihmisiä, jotka ovat herkkäuskoisia, eivät jaksa tarkistaa huhujen todenperäisyyttä tai ovat kokeneet joskus turhautumista puheenjohtajaa kohtaan. 

Eräs opposition jäsen kertoi syyksi ajojahtiin mm. puheenjohtajamme vahvan kannatuksen ”tyhmässä vaalikarjassa” ja tätä murentaakseen opposition ainoa keino on kohdistaa häneen ajojahti ja mustamaalaamiskampanja, jotta oma, heikompi ehdokas saisi mahdollisuuden mennä läpi. Säälittävää!

Ihmettelen, miksi kokeneet ja arvostetut radioamatöörit toimivat näin typerästi.  He sanovatkin, että ”jos 200 älykköä ajattelee näin, miksi sinäkin et ajattelisi?” johon vastasin, että ”ei 200 älyköksi itseään tuntevaa ole pakosti oikeassa”.

# Valheelliset väitteet muuttuvat ajan kuluessa todeksi #

Kun oppositio aikansa levittelee perättömiä väitteitä kenenkään niihin puuttumatta tai pystymättä puuttumaan, muuttuvat ne ajan kuluessa totuudeksi. 

Etsiessäsi totuutta älä luota puheisiin, vaan selvitä puheiden totuudenmukaisuus. Selvitä myös puhujan ihmissuhdeverkosto ja motiivi puhua asioista. Selvitä myös motiivi sille, miksi jokin negatiivinen asia on sattunut. Vaadi kirjallisia todisteita, älä luota huhuihin tai juoruihin!

# Liiton nykyisestä toiminnanjohtajasta #

Oppositio on onnistunut saamaan asiansa puolesta puhujan, likaisen työn tekijän Liiton toiminnanjohtajaksi ja Radioamatööri-lehden päätoimittajaksi. 

Toiminnanjohtajalla on myös henkilökohtainen motiivi kostaa hänen omasta mielestään kokemansa vääryys ja hän sanoikin Aulangon mustamaalaamis puheenvuorossaan kaatuvansa "saappaat jalassa", taistellen loppuun asti. 

Toiminnanjohtajan käyttäessä suurimman osan ajastaan pyhään sotaansa puheenjohtajaamme vastaan, lisää se työmäärää ja stressiä muiden toimiston työntekijöiden keskuudessa pahentaen työilmapiiriä entisestään. Tarkistaakseni tiedot, olen myös puhunut toimiston henkilökunnan kanssa enkä pelkästään uskonut hallituksen pöytäkirjoissa oleviin viitteisiin toimiston huonosta työilmapiiristä. Tiedän, mistä puhun!

Nykyisen toiminnanjohtajan mielestä edelliset toiminnanjohtajat on ajettu loppuun ja syyllinen olisi nykyinen puheenjohtajamme. Hän väittää esimerkiksi että edellinen toiminnanjohtaja olisi puheenjohtajamme uhri. Näin ei kuitenkaan takuuvarmasti ole. Edellinen toiminnanjohtaja on luotettava hyvä ystäväni jo lapsuusajoilta saakka ja hänellä ei ole mitään kaunoja nykyistä puheenjohtajamme vastaan. Päinvastoin hän kehuu puheenjohtajamme tehneen todella paljon töitä Liiton eteen.

Toiminnanjohtaja sanoo myös "puhdistavansa Liiton pahasta". Hänen mielestään puheenjohtajamme on "saatana", joka pitää saada pois hinnalla millä hyvänsä. Puhumattakaan hänen esittämistään muista hävettävistä ja alhaisista syytöksistä. Toiminnanjohtajan lynkkauslistalla ei ole pelkästään puheenjohtajamme vaan myös häntä tukevat hallituksen jäsenet, jotka toiminnanjohtajan mielestä ovat ”Saatanan palvojia”. Toiminnanjohtajako siis jatkossa valitsee hallituksen jäsenet?

# Kysymyksiä mietittäväksi #

- Miten nykyinen puheenjohtajamme on edes voinut ajaa edellisiä toiminnanjohtajia loppuun, sillä useat heistä ovat eronneet ennen hänen puheenjohtajakauttansa? 
- Miksi edelliset toiminnanjohtajat eivät käyneet vastaavanlaista pyhää sotaa? 
- Miksi edellinen toiminnanjohtaja ei kokenut että puheenjohtajassamme olisi vikaa? 
- Miksi edellisen toiminnanjohtajan aikana ei ollut työilmapiiriongelmia? 
- Onko oikein tai jopa hyväksyttyä, että meidän kaikkien jäsenten palkkaama toiminnanjohtaja käy pyhää sotaa omaa esimiestään ja hallituksen puheenjohtajaa ja samalla koko hallitusta vastaan meidän rahoillamme ja meidän palkkaamallamme ajalla?
- Johtuuko juuri edellisestä kohdasta, että yhä useampi jäsen valittaa, ettei toiminnanjohtajalta juurikaan saa palvelua? 

# Radioamatööri-lehti on puolueellinen #

Oppositio hyödyntää meidän virallista tiedotuskanavaamme, Radioamatööri-lehteä ajojahdissaan. Opposition puolella oleva päätoimittaja, eli siis toiminnanjohtaja, sensuroi opposition vastaiset mielipiteet mutta sallii oppositiota puoltavat kirjoitukset. Katsokaapa vaikka kevään numeroita, ennen kuin hallitus rauhoitti lehdet repivältä kirjoittelulta. Toivottavasti lehden rauhoitus kestää, kunnes saamme uuden, luotettavamman päätoimittajan!

# Radioamatööri-lehti sallii parjaamisen #

Olen tyrmistynyt siitä, että Radioamatööri-lehdessä sallitaan henkilöihin liittyvät, parjaavat kirjoitukset. Edellisten päätoimittajien aikana ei sallittu henkilökohtaisuuksiin meneviä parjauksia vaan lehdessä rakennettiin rauhanomaisesti parempaa radioamatööritoimintaa! Tarkastelkaapa viimeisimpiä lehtiä ja miettikää, miksi juuri puheenjohtajaamme arvostelevia kirjoituksia on niin paljon. Ja kuka ne on kirjoittanut? Opposition bulvaanit!

# WRTC ja SRAL #

Yksi koston motiiveista on ilmeisesti se, että SRAL ei osallistunut WRTC-tapahtuman kustannuksiin siinä laajuudessa kuin WRTC-tapahtuman järjestäjät olisivat halunneet ja kosto siitä, että puheenjohtajamme piti SRAL:n puolia toimiessaan rehellisesti. Eräs minulle läheinen hallituksen jäsen kirjoitti viime vuonna puheenjohtajastamme: ”Hän on tehnyt (WRTC) työnsä tiukalla peräänantamattomuudella ja hän on pitänyt SRAL:n puolta loppuun saakka pelaten niillä korteilla, mitä käsissä on”.  Oppositio väittää, että puheenjohtajamme ei kestä arvovaltatappiota ja on antanut ymmärtää, että hän olisi halunnut WRTC-tapahtumasta kaiken kunnian itselleen. Organisoitua totuuttako?

# Sairaat väitteet ja tarkoitushakuiset huhut #

Meidän äänestäjien mielikuvan muokkauksessa, eli organisoituun totuuteen tähtäävässä toiminnassa, levitetään tarkoituksella aivan uskomattomia, jopa sairaita väitteitä. Tämän hetkisessä puheenjohtajamme ajojahtivaiheessa hänen sanoessaan tai tehdessään mitä hyvänsä, käännetään se häntä vastaan. Osa väitteistä kohdistuu myös meihin tavallisiin rivijäseniin ja ovat niin oksettavia, että olen hävennyt olevani radioamatööri!

# Tarkoitushakuisia väitteitä ilman todisteita #

Esimerkki yksi todella monesta törkeästä väitteestä, jonka eräs opposition kannattaja minulle puhelimessa kertoi aivan vakavissaan, oli se että "kaikki YL-amatöörit ovat huoria ja Jussila on nussinut heistä jokaista". OH-YL:t ovat loukkaantuneita tällaisesta väitteestä ja osa on jo eronnut niistä yhdistyksistä, joita oppositio jo hallitsee. Kyseisten yhdistysten tulee ehdottomasti selvittää kuka näitä sairaita väitteitä heidän joukostaan laittaa liikkeelle ja heidät tulee saattaa vastuuseen. Ilman näitä toimia on asia nähtävä siten, että oppositio todella haluaa sairaiden väitteiden levittämistä, ellei jopa organisoi niitä.

Esimerkkinä siitä miten sairaaksi tämä touhu on mennyt, lauantain hallituksen kyselytunneilla joku idiootti sähkötti aina puheenjohtajan puhuessa päälle ”ROISTO” ja kun kysymys oli fiksu, sähkötetään ”OSTO”. Luvat pois tuollaisilta idiooteilta! 

# Liiton toimiston työilmapiiri  #

Tunnumme olevan siinä pisteessä, että toimiston toimintojen jatkuminen on kyseenalaista. Puhuttuani toimiston työntekijän kanssa, olen ymmärtänyt että kaikki muut toimiston toimihenkilöt lukuun ottamatta toiminnanjohtajaa itseään etsivät uutta työpaikkaa työilmapiirin vuoksi. Onko tämä työilmapiirin pilaaminen tahallista vaiko osaamattomuutta?

# Toimiston henkilökunnan sairastuttaminen #

Useampi henkilö on ollut toiminnanjohtajan aiheuttaman työmasennuksen ja ahdistuksen takia sairaslomalla ja jopa työsuojeluviranomaiset ovat puuttuneet asiaan! Hallitus on ollut tästä jo pitkään tietoinen eikä ole tehnyt sitä ainoaa oikeaa toimenpidettä, eli erottanut toiminnanjohtajaa! 

# Hallituksen kykenemättömyys tehdä ratkaisuja #

Edellisen toiminnanjohtajan aikaan vuonna 2002 ei Liiton toimistossa ollut ilmapiiriongelmia, vaan ainoastaan paljon töitä. Jos työilmapiiri on kunnossa, ei töiden paljous aiheuta masennusta tai ahdistusta. Päinvastoin!

Hallitus ei tunnu tajuavan vastuutaan ja esimerkiksi työsopimuslakia 26.1.2001/55, luku 2, 1§ jossa sanotaan sanatarkasti että "Työnantajan on kaikin puolin edistettävä suhteitaan työntekijöihin samoin kuin työntekijöiden keskinäisiä suhteita. Työnantajan on huolehdittava siitä, että työntekijä voi suoriutua työstään myös yrityksen toimintaa, tehtävää työtä tai työmenetelmiä muutettaessa tai kehitettäessä. Työnantajan on pyrittävä edistämään työntekijän mahdollisuuksia kehittyä kykyjensä mukaan työurallaan etenemiseksi".

Jos hallitus olisi toiminut oikein, olisivat he erottaneet toiminnanjohtajan heti Aulangon puheen jälkeen, sillä silloinhan hän ei käytännössä toiminut tämän Liiton, vaan opposition puolesta. Tilanne on jatkunut tällaisena aivan liian pitkään ja siihen pitää saada korjaus.

# Nykyisestä hallituksesta  #

Nykyinen Liiton hallitus ei kanna tai ei pysty kantamaan vastuuta kuten pitäisi. Pari heistä on selkeästi opposition puolella, eli ovat samalla toiminnanjohtajan kannattajia, yksi jäävi, ollessaan taloudellisesti riippuvainen muusta oppositiosta ja loput ilmeisesti häilyvät jomman kumman puolella tilanteen mukaan tai pelkäävät mahdollista kostoa. Eihän tuollainen hallitus voi puhaltaa yhteen hiileen!

# Hallitus vuotaa! #

Kaksi opposition kannattajaa vuotavat hallituksen kokouksissa käsiteltävät asiat opposition tietoon ennen kuin ne edes kunnolla ovat pöytäkirjoissa! Miten he muka toimivat meidän jäsenten etujen mukaisesti? Mielestäni heidät tulee saattaa vastuuseen tekemisistään ja tarvittaessa erottaa! Minäkin olen saanut monta sähköpostia hallituksen edustajalta, joka on oppositiossa. Monet sähköpostit ovat kertoneet keskusteluista hallituksessa. Keskusteluista, jotka jokainen vastuunsa tunteva hallituksen jäsen pitäisi luottamuksellisina. Törkeää vastuuttomuutta!

# Hallituksen oppositiojäsenet toimivat Liittoa vastaan #

Minä en äänestänyt hallitukseen henkilöitä toimimaan Liittoa vastaan, vaan Liiton hyväksi! Myös liiton tilintarkastaja on huhtikuussa pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirjan mukaan kehottanut kaikkia osapuolia keskittymään radioamatööritoiminnan eteenpäinviemiseen.

# Mielipiteen muodostaminen aiemmista Radioamatööri-lehdistä #

Väärät väitteet muuttuvat aikanaan totuudeksi jos niitä ei pystytä heti korjaamaan. Mielipiteiden korjaaminen on entistä vaikeampaa, kun päätoimittajuus on opposition hallussa. Radioamatööri-lehtihän on monelle se ainoa tiedon välittäjä. Valitettavasti lehdessä oleva tieto ei enää nykyään ole objektiivista! Siksi tämäkin kirjoitus on julkaistu internetissä useassa eri paikassa, mutta tavoittanee alle 10% jäsenistä. 

Veikkaanpa, että myös tulevat syksyn lehdet sisältävät puheenjohtajaamme kohdistuvaa mustamaalaamista. Näin ainakin eräs opposition edustaja antoi ymmärtää, ”lopullinen isku” ja ”kuolettava häpeällinen mustamaalaus” kun on kuulema lähellä! Potut maksetaan pottuina!

# Selvitysmiehen raportista #

Vaikka selvitysmiehen raportti olikin jokseenkin lattea ja poukkoileva, sisälsi se silti joitakin hyviä parannus-ehdotuksia. Kuten aiemmin olen kirjoittanut, oli hän läsnä opposition ns. ravintola Mustan Hevosen palaverissa. Kyseisessä tapahtumassa oli läsnä mm. vaikutusvaltainen joukko arvostettuja opposition hamsseja, joista osa toimi aikoinaan mm. kiistoja aiheuttaneessa WRTC:ssä.

Kokouksessa käsiteltiin mm. toiminnanjohtajan laatima törkeä "Kysymyksiä Kevätkokoukselle", joka oli selvä hyökkäys puheenjohtajaamme vastaan. Sain itsekin toiminnanjohtajalta kyseisen törkeän dokumentin, jolla hän yritti kääntää pääni nykyistä puheenjohtajaamme vastaan. Herätänkin lukijoille kysymyksen, kuuluuko ja millä valtuutuksella toiminnanjohtajan velvollisuuksiin lähettää Liiton puheenjohtajan vastaista materiaalia minunlaiselle ns. tavalliselle rivijäsenelle? Ja vieläpä Suomen Radioamatööriliitto ry:n sähköpostitunnuksella!

# Puheenjohtajan ja WRTC/CCF:n yhteentörmäys #

CCF (WRTC) irtisanoivat puheenjohtajamme ”kykenemättömänä yhteistyöhön” ja ”puheenjohtaja ei kestä arvovaltatappiota”, koska hän piti Liiton puolia WRTC-yhteistyössä. SRAL:han osallistui WRTC- yms. kustannuksiin mainostamalla ja antamalla ilmaista palstatilaa. SRAL:n panos ei riittänyt CCF:lle. Mielestäni puheenjohtaja on toiminut tässä tapauksessa aivan oikein, sillä SRAL ei ole ainoastaan DX- ja kontestiradioamatöörien liitto, vaan se tekee työtä laajalla rintamalla. CCF ja OHDXF toimii kontesti- ja DX- toiminnan eteenpäinviejänä. Myös Liiton hallitus on antanut puheenjohtajallemme, jopa muutama opposition edustaja mukaan lukien, täyden tuen ja tunnustuksen tämän työstä Liiton puolesta neuvotteluissa ja paheksunut hänen erottamistaan CCF:stä ym.

# Olisiko SRAL kestänyt WRTC:n mukanaan tuomat kulut? #

SRAL:n vuoden 2001-2002 taloudellinen tilanne ei ole antanut mahdollisuutta tukea vain yhtä yhdistystä huomattavilla summilla. Mikä olisikaan SRAL:n taloudellinen tilanne nyt, jos SRAL olisi lähtenyt WRTC:n kuluihin mukaan isommilla panoksilla? Kirjoittaahan selvitysmieskin raportissaan, että ”SRAL:n lähtökohdat vuodelle 2002 olivat talouden osalta huonot”

Mikä olisikaan jäsenistön reaktio, jos Liitto ei olisi varmistunut kaikista taloudellisista sopimuksista WRTC:n suhteen? Radioamatööriharraste on paljon muutakin kuin kilpailua.

# Nykyinen puheenjohtajamme ja mistä häntä syytetään #

Oppositio rinnastaa puheenjohtajan kuvamanipulaatiovirheen Anneli Jäätteenmäkeen ja hänen tekemiinsä virheisiin, jonka vuoksi "puheenjohtajan tulee kantaa poliittinen vastuu virheestään ja hänen tulee erota". Mielestäni virhe on kokonaisuuden kannalta pieni. Hänhän tunnusti virheensä ja pyysi menettelyään anteeksi. Minulle anteeksipyyntö riittää. Oppositio on toki saanut tästä hyvän aseen, mutta ajatelkaa hyvät ihmiset asiaa kokonaisuuden kannalta.

# Nykyinen puheenjohtajamme ja kokonaisuus Liiton kannalta #

Kun otetaan huomioon miten paljon erinomaista työtä puheenjohtaja on tehnyt ja tekee edelleen Liiton hyväksi, on tällaisten pikkumokien kärjistäminen raukkamaista ja tarkoitushakuista.

Väitän, että on todella vaikeaa löytää toista samanlaista ihmistä puheenjohtajaksemme, sellaista ihmistä, joka "elää harrastukselle". 

Itse asiassa,  kuka haluaisi tällaisessa tilanteessa hallitukseen tai puheenjohtajaksi? Muut kuin opposition edustajat? Jos oppositio ei voita, niin on selvää, että nämä sodat jatkuvat. Kuka vapaaehtoisesti haluaisi olla mukana sotimassa? Tuollaisessa ilmapiirissä? Selkärangattomien ihmisten juonitellessa miten saisivat sinut kaadettua?

# Liiton talous ja nykyinen puheenjohtaja #

Pitää myös ottaa huomioon se tosiseikka, että nykyisen puheenjohtajamme aikana talousasiat on saatu parempaan suuntaan. Ilman nykyisen puheenjohtajamme ja hallituksen puuttumista talousasioihin olisi Liittomme todella huonossa jamassa. Puhumattakaan siitä, että jos WRTC-kulutkin olisi pitänyt maksaa Liiton rahoista. Talous on tärkeä asia. Sitä ei valitettavasti voi meidän yhteiskunnassamme sivuuttaa, ei edes aatteellinen yhdistys. Raha ei kasva puussa eikä jäsenmaksua voi enää nostaa!

# Seuraavasta puheenjohtajasta ja hallituksesta #

Liiton kannalta seuraavan puheenjohtajan ja hallituksen tulee ehdottomasti olla kokeneita talousasioissa, aivan kuten selvitysmieskin toteaa.

Pelkkä ansioitunut radioamatööri ei enää valitettavasti tällaiseen haasteelliseen tehtävään riitä. Pitää olla ammattitaitoa myös talousjohtamisen puolelta. Pitää osata politikoida kuten kunnanhallituksessa varainhankinnan puolesta ja toisaalta olla tulosjohtamisen taidot kuten yrityksissä. Todella vaikeaa sanoisin. Itse en siihen kykenisi.

# Käyttäkää ajattelun vapautta! #

Jokainen tehkööt oman johtopäätöksensä esille tulleista/tulevista väitöksistä ja käyttäkööt meille jokaiselle suotua ajattelun vapautta. Miettikää tai selvittäkää mitkä ovat puhujan motiivit ja mikä on se henkilösuhdeverkosto, jossa puhuja toimii. Puolustakaamme totuutta ja valitkaamme sopivimmat edustajat jatkoon! Muistakaa ottaa osaa postiäänestykseen! 

# Muutokset ja demokratia #

Muutosten ajaminen ja demokratia ovat hyviä asioita, mutta tapa jolla niitä toteutetaan pitää olla oikea. Tällainen menettely, jota nyt on nähty, ei johda mihinkään muuhun kuin pahoinvoinnin kasvamiseen ja mahdollisesti Liiton hajoamiseen. Kun tämän järjestelmällisen ajojahdin aiheuttaman turhauman vuoksi luultavasti kymmeniä tai jopa sata jäsentä eroaa, maksaako oppositio tästä aiheutuneen taloudellisen tappion Liitolle?

Vielä hirveämpää on näiden sairaiden ja ilkeämielisten huhujen levittäminen. Tulisi keskittyä harrasteen eteenpäin viemiseen ja jäsenhankintaan. Missä on se nk. ham-spirit? Herätys harrasteystävät!

# Kenen bulvaani olen? #

Olen varma, että julkaistuani tämän tekstin, tulemme näkemään seuraavanlaisia opposition vääristelemiä vastaväitteitä:
-	Olen puheenjohtajan bulvaani
-	Tietoni on yksipuolista ja suoraan Jussilan suusta
-	Nykyisen toiminnanjohtajan kielenkäyttöön ei kuulu sana ”huora”
-	Oppositiolla ei ole mitään tekemistä väärien huhujen kanssa
-	Vääristelen totuutta tahallisesti ennen Tampereen kokousta
-	Miten rivijäsen voi muka yht’-äkkiä tietää asioista noin paljon?

Tietoni perustuvat satoihin sähköposteihin, puheluihin ja julkisiin pöytäkirjoihin. Tästä kirjoituksesta voi saada sellaisen kuvan, että olen puheenjohtajan bulvaani, mutta se ei pidä paikkaansa. Olen ollut yhteydessä molempiin osapuoliin ja saanut tietoa monesta eri puolueettomastakin lähteestä. Olen valinnut puoleni näiden tietojen pohjalta. Jokainen tehkööt omat johtopäätöksensä ja uskokoon ketä tahtoo. Joka tapauksessa toivon, että oikeus voittaa!

# Vetoomus SINUUN #

Vaikka moni ajatteleekin, että Tampereen kokouksessa on kyseessä on vain vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja toiminnanjohtajalle, on kyseessä enemmän. Jos vastuuvapaus myönnetään toiminnanjohtajalle, voi hän jatkaa masinointiansa Liittoa vastaan. Minun mielestäni hänet on saatava kantamaan vastuunsa nyt tai myöhemmin.

Toivon vilpittömästi, että tämä Liitoa hajottava tilanne saadaan hallintaan ja asiat ratkaistuksi. Ihmisten tulisi ajatella kokonaisuuksia, ei yksittäisiä asioita. Oppositiolla on rattaat selvästi karanneet!

On toivottavaa, että mahdollisimman moni ei-opposition ihminen tulisi Tampereelle puolustamaan Liittoa. Nythän oppositio on organisoinut bussikuljetuksia Tampereelle äänestääkseen vastuuvapaudesta. Meidän tulisi saada yli 50 % äänistämme kuuluville ja saada asiat oikeille raiteille. Toivottavasti Tampereen kokous sentään puhdistaa ilmapiirin jonka jälkeen toiminta voi jatkua Liiton vision ja mission mukaisesti. Tällaista repivää sotimista Liittomme ei kestä. Tässä sodassahan ei ole voittajia, vaan häviäjiä.

Jos katsot, että olen oikeassa ja haluat auttaa, voit forwardoida tämän viestin tutuillesi. Kiitos, että jaksoit lukea tämän pitkän, hyvin voimakkaan kirjoituksen.


73's

Jari OH4BC
KO19LU, Hanko, Finland



............................................................
Maksuton sähköposti aina käytössä http://luukku.com
Kuukausimaksuton MTV3 Internet-liittymä www.mtv3.fi/liittyma




More information about the CCF mailing list