[CCF] kommentteja, keskusteluun sac

jari.jokiniemi at nokia.com jari.jokiniemi at nokia.com
Wed May 19 02:50:44 EDT 2004


Kyllä kärsimys on esimerkiksi CQWW SB20:ssä suurinpiirtein samaa suuruusluokkaa, jollei ole 6 yli 6 pariin suuntaan ja 5 kW (tai vast.). Koettu on. Kusoja vaan tulee tiuhempaan kuin SAC QRP:ssä. Omat motivaatio-ongelmani liittyvätkin pikemminkin juuri siihen, että miten keksiä itselleen syy osallistua kisojen kuninkaaseen CQWW:hen, kun ei siellä enää saa mitään uusia DXCC-pinnojakaan, mikä oli innoituksen tärkein lähde aiemmin. 

Meidänhän pitäisi pikemminkin iloita, että kerrankin meillä on kisa, jossa ei välttämättä tarvita hienoja kahden radion systeemeitä yms. kilkkeitä, jotka ovat kuitenkin aika harvojen huvia. Loppujen lopuksi. Vaikka tätäkin arvovaltaista foorumia lukiessa voisi muuta kuvitella. 

Tämä postilistan porukka on nääs siinä mielessä harhainen otos, että äänessä ovat yleensä lähinnä ne, jotka ottavat kilpailupuuhan ihan tosivakavissaan. Ja sitten muuten vaan kiusanhenget. Jälkimmäisestä olenkin saanut henkilökohtaista palautetta. Kiitos. 

Kaikesta huolimatta korostan nyt vielä kerran, että kilpailuja eivät tee kovat pojat harvinaisilla saarillaan. Vaan se harmaa mutta katajainen kansa, joka jostain mystisestä syystä vuodesta toiseen jaksaa tulla bandeille tavoitteenaan jotain ihan muuta kuin huippusuoritus. Sääntömuutoksissa pitää olla kirkkaana johtotähtenä sen harmaan ja hiljaisen massan etu. WPX-kisan nerokkain keksintö on ollut TS-luokka eikä suinkaan CQWW-huippujen keskuudessa ikuisesti jatkuva jänkäys pakettiradiosta tai kahdesta radiosta ja miten se vaikuttaa kohta 60 vuotta täyttävien veteraanisankarien menestymisen mahdollisuuksiin. 

-Jari, OH3BU

> -----Original Message-----
> From: ccf-bounces at contesting.com [mailto:ccf-bounces at contesting.com]On
> Behalf Of ext 
> Sent: 19 May, 2004 08:36
> To: ccf at contesting.com
> Subject: [CCF] kommentteja, keskusteluun sac
>
> -3 Niille kavereille jotka vuodesta toiseen paukuttaa jotain single
> bandia, tai workkii QRP-luokassa nostan hattua! Tuskin on 
> masokistisempaa
> kilpailua moiseen kuin SAC.
> 
> juha


More information about the CCF mailing list