[CCF] RE: FW: Please participate in CW - Field Day 2007 / Saksalaiset säännöt

Hannu Korpimaki dm1tt at darc.de
Thu May 24 11:23:07 EDT 2007


Ennakkoilmoittautuminen mahdollistaa asemien tarkastuksen kilpailun aikana ja sita myos tehdaan DLssa ihan yleisesti ja rutiininomaisesti.
 
Osa hauskuudesta on ennakkoilmoittautumisen takia pois, mutta voi olla varma etta kaikki kilpakumppanit kilpailevat oikeasti samassa luokassa. Vahan WRTCn tyyppinen jarjestely siis.
 
DLssa punnerrusta ko. kontestissa lisaa osaltaan vuoden mittainen kerhomestaruus, jonka osakilpailu Field Day on.
Mutta koska OHsta ei ennakkoilmoittautumista siis tarvita, niin eikun puskaan ja bandille!
73, cw4everrr de Hannu DM1TT
CW-Field Dayssa DD2D/P:lla (M/S)



> From: tarjuk at gmail.com> To: ccf at contesting.com> Date: Thu, 24 May 2007 17:06:25 +0300> Subject: Re: [CCF] FW: Please participate in CW - Field Day 2007 / Saksalaiset säännöt> > >14 paivan ennakkoilmoittautumisaika meni jo umpeen (14vrk) see; Rules,> Chapter 4> > Postin aihe oli DARC:n eli DL-maan field day. Sinne voi osallistua kuka> vaan. Ennakkoon ilmoittautuminen koskee vain saksalaisia. Sitä ei ihan> suoraan sanota, mutta kun tonkii. Luokka D on ulkomaisille /P asemille.> Tälläistä luokkaa ei ilmene tuossa rekisteröitymislomakkeessa. Manfred> pyytelee usein lokeja tarkistusta varten äänessä olleilta asemilta. Tonne D> luokkaan silloin on menneet. F taitaa olla sitten kiinteille asemille.> > SRAL Field Day ei vaadi mitään ilmoittautumisia. Täällä luotetaan vakaasti> siihen ettei sääntöjä ihmeemmin rikota. Taitaa olla pääasia muu touhuaminen> ja kiinnostava ajanviete eikä verenmaku suussa kontestin workkiminen. Näin> ainakin meilläpäin.> > 73 CU> Jukka, OH4MFA> > _______________________________________________> CCF mailing list> CCF at contesting.com> http://lists.contesting.com/mailman/listinfo/ccf
_________________________________________________________________
Invite your mail contacts to join your friends list with Windows Live Spaces. It's easy!
http://spaces.live.com/spacesapi.aspx?wx_action=create&wx_url=/friends.aspx&mkt=en-us


More information about the CCF mailing list