[CCF] Remote-luokka

oh6rx at netti.fi oh6rx at netti.fi
Wed Aug 5 22:16:18 PDT 2009


Jari,

kerrotko omiin kokemuksiisi perustuen, miksi remote tulisi kategorisoida
normaaleihin luokkiin SACssä?

73
J-P

Jari Jokiniemi [oh3bu at luukku.com] kirjoitti: 
> 
> En pysty keksimään, miksi remote-asemien pitäisi olla eri luokissa muiden kanssa. Sehän on vain tapa säästää matkakuluissa. 
> 
> Paljon oleellisempaa olisi viimein sallia remoteoperointi toisesta DXCC-maasta käsin DX-jahdissa. Joku pelle DXCC-komiteassa on varmaan fundeerannut, että nykyisillä DXCC-säännöillä voidaan tehokkaasti estää remote-asemien hyöty maailmanmatkaajilta. Mutta annetaan nyt kuiteskin etulyöntiä Amerikan sisäisille lennoille. Yritin aikanaan saada itse päättäjältä vastausta, että minkä pirun takia siellä rajoitus on. Ja pelkkää hevonsitäitseään tuli takaisin, mutta ei yritystäkään perustella mitään. Mikä tietysti johtuu juurikin siitä, että perusteita ei ole.  
> 
> Xtreme mitä ilmeisimmin keksittiin kilpailupuolella ihan samasta syystä, eli jotta voitaisiin mahdollisimman törkeästi torpata kaikki kehityspaineet ns. perinteisiä luokkia kohtaan. Ylivoimaisesti surkein idea kilpailutoiminnassa tällä vuosituhannella. 
> 
> Perustelen tätä sillä, että luokasta on tarkoituksella tehty sellainen, että ei taatusti kiinnosta käytännössä ketään. Eikä varsinkaan ketään sellaista, joka on jollain vuosituhannella pärjännyt SOAB:issa HP:nä varsinkaan. Ihan 100% puhdas sumutusoperaatio. 
> 
> -Jari
> 
> 
> http://www.kolumbus.fi/oh3bu/
> 
> ....................................................................
> Luukku Plus -paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista.
> Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku
> _______________________________________________
> CCF mailing list
> CCF at contesting.com
> http://lists.contesting.com/mailman/listinfo/ccf
> 


-- 
Saunalahdelta mullistava uutuus Nokia N97 ja kaiken kattava TotaaliMAX nyt ennakkomyynnissä uskomattoman edullisesti! Paketissa puhelut ja viestit (3000 min/kpl/kk), huippunopea mobiililaajakaista sekä Nokia N97 yhdellä kk-maksulla vain 59,95 e/kk (24 kk sopimus).
Katso http://saunalahti.fi/totaalimax More information about the CCF mailing list