[CCF] Pikku WRTC-raportti

Esa Korhonen Esa.Korhonen at esju.com
Fri Jul 16 06:59:58 PDT 2010


TNX Tomi.

Tällaisia on kiva lukea.

Olisiko innostusta kirjoittaa aiheesta syksyllä ilmestyvään PileUP!-lehteen?

73, Esa OH7WV edelleen @BY4


-----Original Message-----
From: ccf-bounces at contesting.com [mailto:ccf-bounces at contesting.com] On Behalf Of Hannu Säilä
Sent: 16. heinäkuuta 2010 19:40
To: CCF Postituslista
Subject: Re: [CCF] Pikku WRTC-raportti

Kiitos kiinnostavasta raportista Tomi, vanha veikko. Olisi saanut olla 
pitempikin :)
73 Hannu OH3WW

16.7.2010 12:34, Tomi Ylinen kirjoitti:
> Moi
> Täytynee heittää pieni kooste OH-kokemuksista Moskovassa. Täydellisen kattauksen saatte wrtc2010.ru -webistä, siellä on paljon kuvia.
>
> Meitä oli siis tiimit OH6UM-OH7JT ja OH2UA-OH4JFN, tuomareina OH4XX ja minä. Tukitiiminä vielä OH6KN ja Lilli/XYL 6UM.
>
> Minä ja Juha mentiin ja tultiin Tallinnan kautta junalla, jossa liityttiin ES-tiimiin. Varsinkin menomatkalla oli reipas meininki. Palatessa oli juhlagaalan jäljiltä jo suorastaan vaisua.
>
> Järjestelyt olivat mainiot. Suomipojille ei ollut mitään  ongelmaa olla kisaa telttaolosuhteissa mutta veikkaanpa että osalle porukasta esim maakuoppa/telttavessa oli aika eksoottista.
>
> Draamaa oli lauantai-iltana, kun alkoi ukkonen. Tuuli ja sade olivat melkomoisia. Pahimmilta vältyttiin mutta itävaltalaisten tiimiltä hajosivat radiot. Aika nopsasti saivat varakoneet eteensä ja pikkuradioilla pystyivät workkimaan kuitenkin kelpo scooret.
>
> Toinen episodi oli generaattorin sammahtaminen jollakin toisella tiimillä. Nopeasti saivat varageniksen käyntiin.
>
> Suomi-tiimeillä ei ollut ongelmia. Kumpikaan ei ole täysin tyytyväinen sijoituksiinsa 16 ja 36 mutta kisa oli kova. 3500 qsoa ritsa-asemalla on melkoinen suoritus.
>
> Oma tiimini oli RV3BA-RA3CO joka oli Venäjän mestari lajissa viime vuonna. Sijoitus 6, olivat tosi hyviä operaattoreita ja varsinkin yhteen pelaaminen sujui hienosti. Ajoivat suuren osan aikaa dual-pileuppia. Kertoimien siirtelyn aloittivat heti.
>
> Salaa viestiteltiin Mikon (tiimi N2NT/K3LR) kanssa scoretilanteita. Koko ajan mun tiimi oli kusoissa jäljessä mutta pisteissä edellä. Kuten myös lopputuloksissa.
>
> Tuomarin homma oli kiinnostavaa mutta varsin tylsää. Tuli tehtyä pilkkimisen ennätys. Ilman adrenaliinia ei sitten millään jaksanut pysyä täysin hereillä. Pasin ja Juhan tuomari meinasikin kuukahtaa tuoleineen mutta Pasi sai olkapäästä kiinni.
>
> Volunteerit pitivät hyvää huolta. Ruokittiin ja yön viileydessä ilmestyi konjakkimukikin kouraan.
>
> Tulo- ja menogaalat oli hienosti tehty ohjelmaa myöden. Mekäläinenkin napattiin yleisön joukosta kansantanssaamaan. Loppugaalassa oli hulvaton meininkin kuten arvata saattaa. Varsinkin ES-tiimi juhli ansaitusti olan takaa. Vilpittömät onnittelut heille.

>
> Ainoa huomautus venäläisille siitä, että oluen laskeminen hanasta kävi liian hitaasti. Sekä illatsuissa että hotellin baarissa. Ei oikein pile up pyörinyt ja jono seisoi janoissaan. No, eipä silti janoon kuoltu...
>
> Kova oli kamojen raahaaminen, esim tiimi Toni-Marko tulivat lentokoneella ja tavaraa oli 80 kg. Selvisivät tukimiehen OH6KN pointseilla ym korteilla, joten eivät  joutuneet kuvetta kaivamaan. Minä ja Juha raahattiin toisen tiimin kamoista suurimman osan mutta Pasille ja Lillillekin riitti kannettavaa. He tulivat Suomesta junalla.
>
> Että sellaista. Itse kun oltiin 2XX:n kanssa tiiminä 2002 WRTC:ssä ja oltiin vasta jotain 36. niin tuntui että maailma romahti. En ole ihan täysin toipunut siitä vieläkään. Meinaan vaan että nyt OH-tiimit ottivat kohtalonsa varsin tyynesti vastaan...
>
> Hieno homma se oli. Mahtavaa olla mukana, joskin vielä hienompaa se on tiimiläisenä. Saapa nähdä missä on seuraava WRTC, ja olisiko itsestä ainesta timiin...
>
> OH-asemat loistivat vähälukuisuudellaan. Eniten kusoja mun tiimiin piti OH2BU, jolla oli ihan hyvä signaalikin.
>
> t Tomi OH6EI
>
>    
>
>
> _______________________________________________
> CCF mailing list
> CCF at contesting.com
> http://lists.contesting.com/mailman/listinfo/ccf
>    

_______________________________________________
CCF mailing list
CCF at contesting.com
http://lists.contesting.com/mailman/listinfo/ccf


More information about the CCF mailing list