[CCF] Hyvä headsetti?

Jari Jokiniemi oh3bu at luukku.com
Mon Nov 1 21:10:54 PDT 2010


Enhän minä edes maininnut kalliita vastamelutekniikan lentäjäluureja. Päädyin keskihintaisiin Sennheisereihin ihan vaan sen takia, kun en uskaltanut laittaa oikeasti isoja rahoja kuulokkeisiin, joita en ole päässyt itse kokeilemaan. 

Haaveissa on kyllä pitkään ollut Bose AviationX:t, joita lentäjät tuntuvat keskustelupalstoillaan arvostavan. Se vaan, kun niillä ei ole lainkaan edustusta Suomessa, että pääsisi kokeilemaan, ja hinnallansa saisi ihan hyvän kesäauton. Malmin lentokentän lentokonehuollossa kertoivat kyllä sellaisia koneisiin asentaneensa. Lentäjät olivat tuoneet niitä omatoimisesti Amerikasta. Lentäjien mielipiteissä eri luurien hyvyydestä tuntuu aika paljon olevan kiinni myös siitä, lentääkö turbopropilla vai suihkarilla. Kumpi sitten vastaa parhaiten radioamatööriasemaa, en tiedä. 

Nykyinen ratkaisuni ei siis ole joka suhteessa täydellinen. Onpahan vain hyvä kompromissi. Yhtenä parametrina hintakin. Olisi kovasti mukavaa saada Sennheiser HMEC-sarjan melunvaimennus Bayerdynamicsin hifi-kuulokkeiden mukavuudella. Että rahamiehet huomio: käykääs ostamassa yhdet Bose AviationX:t, että me muutkin pääsemme teidän luona kyläillessä kokeilemaan, että ovatko ne maineensa veroiset.

-Jari, OH3BU


oh6mf at ure.es kirjoitti 01.11.2010 kello 22:46:
> hinnatkin on edulliset , jos ei ota niitä Jarin mainitsemia kalleimpia
> missä 
> aktiivinen häiriönvaimennus..


....................................................................
Luukku Plus -paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista.
Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku


More information about the CCF mailing list