[CCF] CQWWSSB 2010

Jari Jokiniemi oh3bu at luukku.com
Sun Aug 14 20:33:07 PDT 2011


Kyllä. Kyse on etupiireistä.

10 kW on ainakin ennen ollut hyvä, koska vain isoilla pojilla on ollut 10 kW. Tavallisella tallaajalla ei perinteisesti ole ollut rahaa edes sellaiseen kaapeliin, joka kestää 10 kW. NMT-verkon purkamisesta jaetut ilmaiset 7/8-tuuman kaapelit ja halvat venäläiset putket ovat erittäin kiusallisesti muuttaneet tätä pelikenttää. Nyt myös monilla taviksilla on varaa isoon. Asiaa pahentaa yleinen elintason nousu. Jotain tarttis tehrä.

Ja clusteri on paha aivan ilmeisestä syystä eli siksi, että sekin tasa-arvoistaa peliä. Ennen, wanhaan hywään aicaan, vain isot pojat henkilökohtaisine verkostoineen tiesivät, että missä se harvinainen pinna luuraa ja mihin se on tulossa. Skedit sovittiin puhelimella jollei suoraan Daytonin päivällisellä. Nyt ei perhana mene kun minuutti bandilletulosta, kun kaikenmaailman tribanderiäijätkin on taajuudella inisemässä.

Kun edellä sanotun on kunnolla sisäistänyt, on aivan ilmiselvää, että kaikki mikä hyödyttää isoja poikia on hyvä, ja kaikki mikä hyödyttää suuria massoja on paha. Ja kannattaa aina muistaa, että kuka ne säännöt ja valvontamekanismit laatii. Onko se pikku pyssy vai iso tykki. Ei se tämän monimutkaisempaa ole.

-Jari, OH3BU

Kim Östman kirjoitti 14.08.2011 kello 22:41:
> Siis: voi rikkoa sääntöjä oikealla tai väärällä tavalla,


....................................................................
Luukku Plus -paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista.
Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku


More information about the CCF mailing list