[CCF] TARTU MIKKIIN !

timo.korhonen at elisanet.fi timo.korhonen at elisanet.fi
Sat Oct 1 09:26:55 PDT 2011


On viikko aikaa SAC:n SSB-osaan - mies talosta, kaksi parhaasta 

OH-kansa lähti CW-osaan joukolla mukaan ja starttaamme SSB-osaan paalupaikalta. Mutta kilpailusta on käyty vasta puolet ja sitkein joukkue nousee SSB:n jälkeen maaotteluvoittoon - aivan kuten Suomi-Ruotsi -yleisurheilumaaottelussa toisen päivän jälkeen.

Pyydämme edelleen OH-kansaa lähtemään SSB-osaan yhtenä joukkona, omien mahdollisuuksiensa ja taitojensa mukaisesti. Pienkin yhteysmäärä saattaa olla ratkaiseva lopputulosta laskettaessa. Mikäli olet mukana tukemassa maaottelutulosta, saat parhaan pistemäärän workkimalla mahdollisimman montaa bandia.

Kilpailun SSB-osaan julkistetaan skandinaavinen tulostaulu, jossa näet noususi maajoukkueen jäseneksi jo muutamallakin yhteydellä. Tulostaulu on vielä työn alla ja sen osoite internetissä julkistetaan kello 14.30-15.00 Suomen aikaa tulevana lauantaina, bulletiinitaajudella 3685 kHz, ennen varsinaisen bulletiinin alkua. Samalla taajuudella voit vielä ilmoittautua SAC Ilmaveivi -luokkiin ja tervehtiä muuta maajoukkuetta. Siltä jaksolta sitten lähteekin joukkue karhua kaatamaan kello 15.00.

CW-osan lokeja on tullut jo 181 OH-asemalta. Tavoitteena SSB:lla on saada sama määrä asemia jalkeille varmistamaan maaotteluvoitto usean tappiovuoden jälkeen. Tämä edellyttää 120 OH asemaa enemmän kuin SSB:llä viime vuonna. Säännöt syyskuun RA:sta tai SRAL:n kotisivuilta osoitteesta  http://www.sral.fi/sac2011/. Olethan mukana Suomen joukkueessa.

Ilmaveivi-ukot


-- 




More information about the CCF mailing list