[CCF] Ilmoittaudu Riihimäen SRAL kevätpäivän Ham Dinnerille...

Marko Saarela srela at kolumbus.fi
Sun Apr 15 05:51:53 PDT 2012


Terve!
Radioamatöörikerho Riihimäen Kolmoset ry OH3AD järjestää ensi lauantaina Suomen Radioamatööriliiton kevätpäivän Riihimäellä. Tilaisuudessa on sääntömääräisen Liiton kokouksen lisäksi mukavasti muutakin ohjelmaa tarjolla:
http://oh3ad.fi/kevatpaivan-ohjelma

Kevätpäivän päätteeksi kokoonnutaan yhteiselle illalliselle klo 18.30 alkaen Riihimäen rautatieaseman ("Matkakeskuksen") yhteyteen avattuun uuteen korkeatasoiseen ruokapaikkaan risteysasemalle (AsemaX, www.asemax.fi) Tämä hauska ”Ham Dinner” sisältää hyvän ruuan ja juhlapuheiden lisäksi radioamatööriaiheista ohjelmaa kuten leikkimielistä kisailua ja viihdeteatteria "Bertta-kerholla tapahtuu".

Ruokalajit on valittavissa vaihtoehdoista:
Alkuruoka 1: Talon Halloumjuustosalaatti appelsiini-jogurttikastikkeella
Alkuruoka 2: Sherry-kantarellikeitto

Pääruoka 1: Härän ulkofileepihvi tummalla pippurikastikkeella sekä valkosipuliperunoilla
Pääruoka 2: Ruisjauhotettu kuhafilee voi-valkoviinikastikkeella sekä Pariisinperunoilla.
Pääruoka 3: Broilerin rintafilee mustikka-portviinikastikkeella ja pariloidulla vuohenjuustolla sekä röstiperunoilla

Jälkiruoaksi kaikkiin aterioihin kuuluu jäätelö (vanhan ajan vaniljapallo suklaakastikkeella) ja kahvi/tee + suklaakonvehti.

Illallisen hinta on 30 euroa. Illallinen ja sen kanssa nautitut juomat maksetaan ruokailun jälkeen ravintolassa, maksuvälineiksi käyvät kortit ja käteinen.
Illalliselle on ilmoittauduttava etukäteen maanantaihin 16.4.2012 mennessä Jorma Heinoselle (sähköposti oh3ex ät sral.fi tai puhelin 045 634 2809). Ilmoita samassa yhteydessä haluamasi alkuruoka ja pääruoka!

Riihimäellä on vielä mukavasti majoitustilaa jäljellä kaikissa majoituspaikoissa. Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ja tapahtumaan OH3AD:n tapahtumasivulta:
http://oh3ad.fi/sral-ry-kevatpaiva-2012

Hamiaiheisia tarvikekauppiaita tai muita tuote-esittelyistä kiinnostuneita yrityksiä pyydetään ottamaan yhteyttä Jorma Heinoseen (yhteystieto ylempänä).

Tapaamisiin ensi lauantaina Riiihimäellä - TERVETULOA!

Marko Saarela OH2LRD
SRAL kevätpäivätilaisuuden isäntä
OH3AD puheenjohtaja
www.oh3ad.fi




More information about the CCF mailing list