[CCF] SAC lokinlähetysohjeita

Tomi Ylinen tomi.ylinen at luukku.com
Tue Sep 24 06:03:45 EDT 2013


Hei
Kisalokisi pitää olla Cabrillo-standardin mukainen. Tästä linkistä näet tietokoneohjelmat jotka osaavat SACin ja siellä on myös paperilokin jälkisyöttöön tarkoitettu ohjelma:
http://www.sactest.net/blog/software/

Softissa on yleensä File-valikossa tai sen alavalikon Export alla komento create tai generate Cabrillo. Yleensä ohjelma näyttää perustiedot, jolloin asetetaan oikea luokka, osoite ym jos ne eivät ole valmiiksi oikein.

Muodostuva tiedosto nimetään ja tallennetaan hakemistoon josta sen tietää löytävänsä. SACin robotin kannalta tiedoston nimellä ei ole merkitystä. 

Teskstieditorilla esim Notepad/Muistio voi vielä tsekata onko kaikki kunnossa. Toissa vuonna kirjaimet Ö Ä Å perustiedoissa aiheuttivat ongelmia lokinjätössä, joten ne kannattaa suosista korvata esim. O A A.

No niin, file on siis valmis. Mennään www.sactest.net ja viedään nuoli Log upload ja otetaan siitä "Upload your log" eli lokitiedoston siirto. Paina napista "Select file(log) to upload". Ilmestyy tiedostojen valintaruutu. Hae siihen lokitiedosto ja paina "Open"

Nyt tehdään varsinainen lokin lähetys: Napsauta "Submit log", jolloin tiedosto siirtyy ja näkyville tulee kisan yhteenveto. Tässä kohtaa tulee huomautuksia jos tiedostossa on jotakin vikaa.

Mikäli kaikki oli ok, loki on lähetetty.

Jos saat huomautuksia, korjaa ne cabrilloosi ja tee yllä mainittu homma uudelleen. Voit deadlinen puitteissa lähettää lokin myös uudelleen, jolloin uudempi korvaa vanhan.

t Tomi OH6EI (ät SRAL.FI)


More information about the CCF mailing list