[CCF] SM-sarja 2013 ja viilausta 2014

Tomi Ylinen tomi.ylinen at luukku.com
Wed Feb 12 07:11:14 EST 2014


Tervehdys
SM-sarjan lopputulokset ovat nyt selvillä. Allekirjoittanut veti hatusta viimeiset tiedot. Nimittäin arpaliput piposta perinteistä arvontateknologiaa hyödyntäen. Onnittelut OH2MZB RTTY iso teho ja OH2LNH RTTY QRP

Sarja 2013: 
http://contestclubfinland.com/SM-sarja-2013.php

2014 lehdykkä on avattu myös, sieltä löytyvät NRAU-Baltic ennakot.

Tämän vuoden sääntöihin on lisätty kriteeriä ettei enää jouduta arpalinjalle. Toinen muutos on paluuta entiseen, eli kuitenkin pudotetaan heikoin osakilpailu pois. Siten on mahdollisuus jättää osakilpailu väliin, tahi jos keli floppaa jossain kisassa ei putoa välttämättä taistosta.

Tähän malliin: "Pistelasku: Jokaisesta edellä mainittujen kilpailujen voittosijasta saa kymmenen (10), 2. sijasta kahdeksan (8), 3. sijasta kuusi (6), 4. sijasta viisi (5), 5. sijasta neljä (4), 6. sijasta kolme (3), 7. sijasta kaksi (2) pistettä ja 8. sijasta yhden (1) pisteen. Yhteistulokseen lasketaan kussakin sarjassa yhtä lukuunottamatta kaikki osakilpailut (heikoin putoaa pois).
Pisteiden mennessä tasan ratkaisee sijoituksen ensin 1-sijojen määrä, sen jälkeen 2-sijojen Määrä, 3-sijojen määrä jne.. Näidenkin mennessä tasan, lasketaan  kusomääriä: 1-sijojen kusomäärät, 2-sijojen kusomäärät jne."

OH-test portaali (eli SACTEST.NET -tyyppinen palvelu) on edelleen synnyttämättä. Hei koodaustaitoinen tai opiskelija: tässäpä hauska projekti tai hyvä harjoitustyön aihe.

Kiitos viime vuoden kisailijoille ja hyvää  aktiviteettia myös tälle vuodelle toivottaen

Tomi OH6EI ät SRAL.FI


More information about the CCF mailing list