[CCF] DXLog.net ja kotimaan kisat

Kim Östman kim.ostman at abo.fi
Sun Jun 4 05:24:39 EDT 2017


Moi,

 

Hieno juttu, kiitos. Olenkin miettinyt, mitä reittiä Sainio ja Syysottelu ovat mahtaneet löytää tiensä softaan!

 

OH-kisoissa on jonkin verran sääntövariaatiota sekä keston että pistelaskun suhteen. Peruskilpailu ja Kuutosten cup ovat tietysti sitten vielä asia erikseen, ja ainakin minun kokemukseni on ollut, etteivät nuo softassa jo olevat säännöt pelaa 100 % esim. periodien vaihtuvuuden ja kerrointen suhteen (niitä voi toki rukata käsin, kuten Fintestissäkin aikanaan, mutta se ei ole peruskäyttäjän vaihtoehto). 

 

Tässä on siis hyvä mahdollisuus viedä aloittamasi työ vielä eteenpäin, ja mikäli saadaan riisuttu ilmaisversio kotimaan kisoihin niin se on hyvä bonus. 

 

t. Kim

 

 

From: Juha Rantanen [mailto:rantalaane at gmail.com] 
Sent: 4. kesäkuutata 2017 12:07
To: Kim Östman <kim.ostman at abo.fi>
Cc: ccf at contesting.com
Subject: Re: [CCF] DXLog.net ja kotimaan kisat

 

Moro,

 

OH-kisat löytyvät jo DXlogista viitosten syysottelun nimellä. On löytynyt jo vuosia. Minä lähetin käännetyt säännöt Christine joka teki kisan sotaan. 

 

T. Juha OH6XX 

 

4.6.2017 11.31 ap. "Kim Östman" <kim.ostman at abo.fi <mailto:kim.ostman at abo.fi> > kirjoitti:

Moi,

Tämä ei ole millään muotoa maksettu mainos, mutta allekirjoittanut on siirtynyt Win-Testistä DXLog.net:in käyttöön jo pari vuotta sitten, sen SO2R-ominaisuuksien ja aktiivisen kehitystyön takia. Suosittelen.

Ehdotin 9A5K:lle puolisentoista vuotta sitten kaikkien OH-kontestien sisällyttämistä riisuttuun ilmaisversioon, ja hän suhtautui siihen myönteisesti. Tuolloin asia jäi kuitenkin muun kehitystyön alle. Saataisiin vihdoin taas softa, joka osaa laskea kaikkien OH-kontestien pisteetkin oikein.

Olen nyt ottanut Chrisiin uudelleen yhteyttä asian tiimoilta ja lähettänyt hänelle tekemäni englanninkielisen käännöksen OH-kontestien perussäännöistä. Katsotaan, mitä hän sanoo.

73
Kim OH6KZP

_______________________________________________
CCF mailing list
CCF at contesting.com <mailto:CCF at contesting.com> 
http://lists.contesting.com/mailman/listinfo/ccf

 More information about the CCF mailing list