[CCF] Kalakukko 2020 tulokset

Panu Vallius panuvallius at luukku.com
Tue Jun 23 10:36:39 EDT 2020


Kalakukko 2020 - kilpailun tulokset ovat valmistuneet. Osallistujia oli mukavasti, lokeja saapui SSB:llä 93 kpl, CW:llä 55 ja RTTY:llä 26 kpl. Aktiviteettiin vaikutti varmasti kevään erikoistilanne, joten ihmisillä oli aikaa olla kotona workkimassa.
 
Kärkisijoilta löytyy tuttuja kutsuja ja paikoitellen kärkikahinoissa oli tiukkaa. SSB:llä 80M Singleband-luokassa palkintokorokkeen 1. sijalle kiipeää kaksi miestä, Matti OH7SV ja Martti OH70BH (OH2BH). Oli myös mukava huomata, että mukana oli uusia/tuoreita tunnuksia, joita toivottavasti kuulemme myös tulevaisuudessa OH-kisoissa!
Ennakkotuloksien julkaisun jälkeen on vielä viikko aikaa reklamoida, eli tarkastakaa, että kilpailuluokkanne on oikein jne... Mahdolliset huomautukset tulee tehdä ensi tiistaihin 30.6. mennessä, jonka jälkeen tulokset vahvistetaan ja suoritetaan "kukkoarvonta" luokkavoittajien kesken kullakin modella. Varsinaista kalakukkoa ei jaeta, vaan kyseessä on Kalakukkokilpailu-aiheinen tavarapalkinto.
 
Kiitos kaikille mukana olleille ja lokinsa lähettäneille. Erityiskiitos asemille, jotka lähettivät lokinsa/tarkastuslokinsa myös pienemmistä QSO-määristä. Nämä lokit helpottavat tarkastajan työtä ja kun kilpailijoiden  sijoitukset ovat lähellä toisiaan, nämä lokit ovat ratkaisevassa asemassa tekemässä eroa eri asemien välillä.Tulokset löytyvät oh7ab.fi sivuilta kilpailut valikosta, jossa nähtävillä kaikkien kilpailuun osallistuneiden tarkastusraportit.

Kalakukko 2020 - kilpailun järjesti tänä vuonna Pohjois-Karjalan Radiokerho ry OH7AB. Mukana olivat seuraavat henkilöt:
OH7ER Eikka - Lokien muunnos oikeaan formaattiin
OH7EOW Jani - Tulokset nettiin
OH7KIM Kim -  Kunniakirjat
OH7CW Panu - Lokien vastaanotto, tarkastus ja tulokset.

Järjestävän seuran puolesta, Panu OH7CW


More information about the CCF mailing list