[OZ-CONTEST] Godt Nytår fra OZ5E

Jan Thogersen jan at thogersen.dk
Fri Dec 30 04:06:04 EST 2016


> 
>> 
>> Kære støtter af OZ5E,
>> 
>> Så går året på hæld og det er på tide med en lille hilsen herfra Contest Hønsehuset i Stjær.
>> 
>> Det har været et spændende og aktivt år på stationen, med megen aktivitet og mange gæster i løbet af året.
>> Det startede med den omfattende hovedrenovering af bl.a. teknikrummet m.m. i begyndelsen af 2016, ved Andrew, OZ1XJ og Alex, OZ7AM - og så kom Kenneth, OZ1IKY og kørte CQWW 160 m testen i februar med 1000 QSO´er på low band ! Godt gået !
>> Vi kom også - for en gangs skyld - i TV i februar og der blev sat nye danske rekorder i CQWW WPX RTTY og i februar måned, prøvede Henning, OZ1BII endda at køre en Low Power entry i ARRL International DX Contest - det er vi ikke vant til hi-hi.
>> 
>> I Marts havde vi prominente gæster fra Tyskland til CQWW WPX SSB; bl.a. Manfred, DK2OY, Holger, DL5KUT og Sandy, DL1QQ og Leif, OZ6ABA og Jens, OZ0JD nordenfjords fra - og flere...https://www.youtube.com/watch?v=MlTdJbie1cQ&feature=youtu.be <https://www.youtube.com/watch?v=MlTdJbie1cQ&feature=youtu.be>  - Det blev til en 4. plads i EU - og så kom vi minsandten i TV igen http://www.tv2oj.dk/node/67348 <http://www.tv2oj.dk/node/67348>…
>> 
>> I Maj var det CQWW WPX CW, med Lars & Lars, OZ1FJB og OZ1IVA, der gav den gas og nåede næsten helt til tops i M/S kategorien. I Juni var der gæster, både fra Holland, USA og Fiji, og der blev kørt diverse SO-entries i diverse contests af forskellige medlemmer.
>> I Juni kørte vi - som sædvanlig, fristes man efterhånden til at sige - med i IARU-testen som OZ1HQ,  på 20 m SSB og 40 m CW med OZ3MC, OZ1IVA, OZ1JUX, OZ0M og underrtegnede - og mange besøgende i løbet af week-enden - og vi havde også besøg af EDR´s Horsens afdeling, hvor Arne, OZ4VW viste rundt.
>> 
>> Der blev, for første gang, også kørt en del 6 m contester i løbet af sommeren, ligesom vi nu også kan køre JT65, hvilket også har givet et par nye DXCC på 6 m.
>> Jeg kørte selv med i Scandinavian Activity Contest SSB i Oktober, men desværre var forholdene ikke gode - men det rakte da til en 5. plads, så der kom lidt OZ op i den høje ende, blandt alle Finnerne og svenskerne :-)
>> 
>> Senere i Oktober, havde vi ikke mindre end 3 af vores medlemmer på mission i Qatar, hvor både Alex, OZ7AM, Thomas, OZ1AA og jeg selv var nede og hjælpe med til at få A73A op på en 2. plads World Wide i den eftertragtede M/M kategori i CQWW SSB. Det var en kæmpe oplevelse at være med til https://www.youtube.com/watch?v=MG3BIimtkRE <https://www.youtube.com/watch?v=MG3BIimtkRE> - Vi håber at kunne få flere medlemmer med derned, efterhånden som stationen udvikler sig dernede.
>> 
>> I November fik vi en ny radio i Shack´et, en FTDX 3000, ligesom Arne, OZ4VW og Lars, OZ1IVA er ved at restaurere et par af de “gamle” Yaesu´er, så vi snart skulle være rigtig godt kørende på radio fronten. Alt imens havde Kenneth, OZ1IKY og Alex, OZ7AM travlt med at sætte os på verdenskortet i CQWW CW hos HK1NA ovre i Columbia - Jo, det har har været et godt og radioaktivt år !
>> 
>> Og så må vi ikke glemme de mange amatører, som kigger forbi i det daglige for at give en hånd med til opretholdelsen sf set-up´et - ingen nævnt, ingen glemt - men det kræver mange ressourcer at vedligeholde så kompliceret et anlæg som vores og det kan kun lade sig gøre ved at man bidrager med sin tid, arbejdskraft - og lidt støtte på konto´en i ny og næ - Tak til alle som har bidraget gennem 2016 - Vi ville ikke kunne gennemføre alle disse aktiviteter og skabe alle disse muligheder uden jeres store hjælp med stort og småt !!!  Det skal ikke være nogen hemmelighed at der p.t. er lidt lavvande i kassen til strøm m.m., men det kan du nemt gøre noget bved, ved at indbetale et bidrag til vores støttekonto # 5381 246955 i Arbejdernes Landsbank- Husk at angive dit kaldesignal på indbetalingen, så vi kan se hvem der støtter. Vi har brug for mindst kr. 30.000 om året, for at kunne opretholde det nuværende aktivitetsniveau 
>> 
>> Og så går der ( stadigvæk ) rygter om at vi får lidt støtte fra Roskildefonden til endelig at kunne få den sidste mast op, så vi kan få vores 20 m Monobander lidt højere op, end hvor den er nu... Det er et fint forårsprojekt, og der er allerede nedsat en arbejdsgruppe, som er ved at kigge på mulighederne.
>> 
>> Husk at checke ind på vores hjemmeside www.oz5e.dk <http://www.oz5e.dk/> indimellem og se hvad der foregår - eller book en contest, hvor du kan bruge faciliteterne eller melde dig på et team. Husk at Danish Contest Academy er hvad vi gør det til - og hvad DU bidrager med !
>> 
>> Og husk også at checke EDRs nye flotte hjemmeside, som varsler nye spændende tider for vores gode gamle hobby
>> 
>> I ønskes alle et godt og lykkebringende Nytår med masser af Contesting og OZ på verdenskortet !
>> 
>> Jeg glæder mig til at se og høre jer i 2017
>> 
>> vy 73 de Jan, OZ1ADL
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>> Du bliver automatisk medlem af Danish Contest Academy ved at indbetale mindst 750,- Kr på konto nummer 5381 246955 Arbejdernes Landsbank OZ5E D.C.A. - Husk at opgive Call samt navn og adresse.
>> 
> 



More information about the OZ-Contest mailing list