[TOEC] SSA Portabeltest

Jan-Eric Rehn - SM3CER Jan-Eric Rehn - SM3CER" <jan-eric.rehn@telia.com
Fri, 18 May 2001 23:17:25 -0000


Hej!

Du som ev. har tänkt dig "ut i busken" nu på söndag 20 maj för att köra SSA Portabeltest - ta en titt på reglerna, som har uppdaterats med ny färsk information i sista stund. Inget är förändrat i reglerna annat än adressen för loggar och att loggar önskas i Cabrillo-formatet.

För det första är jag inte längre SSA Contest Manager. Den funktionen innehas numera av Rolf Arvidsson, SM4BNZ och följaktligen ska loggarna skickas till honom i fortsättningen.

För det andra är önskemålet att ni skickar in era loggar i det s k Cabrillo-formatet, så att loggrättaren får lite mindre att göra för att förbereda loggarna för rättning. SM2EZT har gjort ett litet program, där man kan knappa in sin logg i efterhand och utresultatet blir en Cabrillo-log. Meningen är att vi ska kunna ladda in alla mottagna loggar i ett loggrättningsprogram och få datorn att utföra merparten av rättningsjobbet.

Programmet finns att ladda hem på regelsidan för Portabeltesten. Jag har dessutom publicerat en sida som beskriver hur en Cabrillo-log för SMP är uppbyggd och där finns även instruktioner hur man knappar in sin logg i SM2EZT:s program. SMP:s regler hittar du i kalendern för maj. Bläddra dig nedåt en bit på sidan tills du hittar "SSA Portabeltest Våromg". Till höger i tabellen hittar du en röd knapp "Rules". Klicka på den...

Lycka till och hoppas det inte regnar!

73 de Janne

----------------------------------------------------------
Jan-Eric Rehn - SM3CER - Contest call: 7S3A
SAC 2000 Contest Committee Chairman
E-mail: sm3cer@contesting.com - ICQ: 11074897
SM3CER Contest Service: http://www.sk3bg.se/contest/
SK3BG Web Site: http://www.sk3bg.se/
Mostly QRV in MS or MM from: SK3BG - SK3HQ - SK3IK - SL3ZV
K6U at WRTC-96 / Referee at WRTC-2000
----------------------------------------------------------



--
TOEC on the Web:          http://www.qsl.net/toec/
Submissions:              toec@contesting.com
Administrative requests:  toec-REQUEST@contesting.com
Problems:                 owner-toec@contesting.com