[CCF] Fw:

Timo Timo" <timo.klimoff@kolumbus.fi
Mon, 24 Sep 2001 22:44:45 +0300


<Mistä lienee Timo K. asenteensa ammentanut, mutta omasta puolestani en voi 
<kuin hämmästellä moista törkeyttä. Hänelle ja monelle muullekin on tarjottu 
<mahdollisuutta osallistua Radioamatöörilehden kilpailupalstan laatimiseen 
<ja vastauksen voitte arvata: kiitos mutta ei kiitos.
<Miten helppo onkaan nälviä sivusta, kun ei itse osallistu vähäisimmälläkään 
<vastuulla yhteisen "kansallisaarteemme" ylläpitämiseen. Säälittävää.

Eikös tällaisten "normaalien asioiden" kuten kilpailumenestyksestä kertomisen kuuluisi olla Radiourheilu-palstalla vakiokamaa? 
Täältä CCF-reflektorilta esimerkiksi olisi mahdollista löytää paljonkin materiaalia, kuten juuri em. viestin kaltaiset koosteet "miten meni". Sappeni kiehui viimeistään siinä vaiheessa (myönnän että oma lehmä ojassa) kun viime lehdessä ei sanallakaan noteerattu historiallista suomalaisten Euroopan kolmoisvoittoa CQWW SSB kilpailussa. 

Arvostelun vastaamisen halpamaisin konsti on arvostelijan mollaaminen. Se on sellainen breshneviläinen tyyli. Siitä nauttiakseen kannattaa mielummin liittyä FIN-HAM-listalle tai lukea sfnet.harrastus.radio.ham:ia. Myönnän, että omalta osaltakin kärjistin ironian keinoin, mutta tilanne oli tuo ...

Esitänkin Hannulle vastakysymyksen: mitä konkreettista SRAL:n kilpailumanagerit ovat tehneet saadakseen Radiourheilu-palstalle sisältöä (koskapa juuri tähän viittasit)? Tarkoitan lähinnä tekstiosuutta - tulospalvelun Hannu on mielestäni hoitanut 
hienosti, kiitos siitä! 

Ja koska minuunkin viitattiin: lisäksi omalta osaltani voin Hannulle antaa tehtävän: kannattaa ottaa tämän vuoden Vipuset esiin ja laskea monessako on OH1NOA laatimia radiourheiluaiheisia kirjoituksia (V: kyllä, aika monessa)? 
Allekirjoittaneelle on ainakin turha tulla sanomaan että on istuttu kädet taskuissa kun Vipusen tuotoksiin ja niiden taustoihin on mennyt jo tänä vuonna reilusti parisataa tuntia ja vastikkeetta - rakkaudesta radiourheiluun.

73, Timo OH1NOA--
CCF on WWW:        http://www.qsl.net/ccf/
Submissions:       ccf@contesting.com
Administrative requests: ccf-REQUEST@contesting.com
Problems:         owner-ccf@contesting.com