[CCF] CQWW kilpailuntiimoilta

Veikko Nurminen oh2vb.nurminen at kolumbus.fi
Tue Dec 2 10:27:07 EST 2008


Kontesti nikkareille!

"Venäläisiin ei voi koskaan luottaa". 

Seuraava tarina viime viikonlopun kontestista.

Käytin koko kontestissa olon aikani ainoastaan plokkamalla kertoimia kahdeksankympin bandilla. Euroopan kertoimet tuli aika hyvin workittua, muutama pääsi karkuun, johtuen pikku tehosta ja matalalla olevasta antennista, tietenkin skipilläkin oli vaikutusta.

Takaisin tarinan alkuun. Sunnuntai iltana klo.19.16 - 1919 GMT ilmestyi N1MM bandimapille punaisena perän jälkeen 3A2MD, T77C ja HV1A. Herran jestas, niin monta puuttuvaa - ajattelin - kämmenen pohjatkin siinä jo kostuivat. Kutsujia oli tietenkin leegioittain. Kaikille oli yhteistä, että  RL3A oli spotannut kutsut ja UA3SAQ kutsui tauotta olemattomia asemia, vaikeuttaen tahallaan kyseessä olevien asemien kopitusta. 

Menkää DX Summit:tiin  katsomaan tilanne, niin voitte todeta tilanteen. Jos joku "OH höyrypää" on ollut workkivinaan ko. kertoimet kannattaisi tsekkaa tilanne, ennenkuin laittaa kertoimeksi. Saattaa muuten käydä
kuten eräälle  BIG RÄBITILLE jonka  lokista löytyi hatusta vedettyjä kertoimia. Loki hylättiin - kunnia meni - maine kasvoi ( kuitenkin kyseenalainen) ja pokaali jäi saamatta. En ole kuullut kaveria kontesteissa hylkäämisen jälkeen. Tapaus on 1970 - 1980 luvulta.

73
 OH2VB / VekaMore information about the CCF mailing list