[CCF] keskustelua yleisesti lokisoftista

Esa Korhonen Esa.Korhonen at esju.com
Fri Apr 17 04:10:22 PDT 2009


OH6EI sanoi:
"Päällimmäisiksi tunteiksi jäi hommasta turhautuminen ja vitutus, koska näillä nykyhäppäsvärkeillä ihminen on täysin bitinviilaajien armoilla."

Tuttu tunne. Plug & playtä ei oikeasti ole olemassa, väittäköön kuka mitä tahansa. Erityisesti tällaiset RF-ihmiset joille tietokoneet ovat välttämätön paha eikä niistä ymmrärrä mitään, jokainen ylimääräinen asetus on stressin paikka. Jos pitää mennä koskemaan jotain biosia niin siinä tulee raja vastaan. Ei vaan osaa tai uskalla.

Mutta...koskaan ei ole mikään hyvin. Vanhoina hyvinä paperilokiaikoina kynästä katkesi lyijy kesken parhaan pileupin ja terotin oli jossain, varakynästä nyt puhumattakaan. Sitten tuli lyijytäytekynät ja niitäkin piti joskus tankata kesken kisan. Kuka sitä nyt kuulakärkikynällä..sehän ei lähde kumilla pois.

Nyt nämä juuttaan softat on huonoja tavalla tai toisella. Ilmo on oikeassa, täydellistä ohjelmaa ei voi tehdä. Jokainen voi kuitenkin valita sen mikä itselle parhaalta tuntuu.

Kokonaisuutena, itselläni kaikkein vähimmät hankaluudet ja parhaat kokemukset CT, NA, TR, WriteLog ja N1MM käyttäneenä ovat viimeisimmäksi mainitusta. Paperiinhan ei ole paluuta.

73
Esa by4/oh7wv


More information about the CCF mailing list