[CCF] Esitelmä, jota laadittaessa on ollut mietintämyssy päässä

Jari Jokiniemi oh3bu at luukku.com
Mon Aug 17 02:27:30 PDT 2009


Tosin mies ja tribanderi Madeiralla on 1980 ollut huomattavasti kovempi juttu käytettävissä oleviin tuloihin nähden kuin 2009. Varsinkin jos tarkastellaan asiaa innokkaan parikymppisen kannalta.

Kun Suomea tehtiin tunnetuksi 70-luvulla muun muassa kiertämällä Afrikkaa, ei ollut kuin muutama vuosi siitä, kun Keihäsmatkat ensi kertaa tutustutti tavallista kansaa sellaisiin eksoottisiin paikkoihin kuin Mallorka ja Kanaria. 

Kun katselin viikonloppuna CN2R-webbisivuja, niin silmiinpistävää tämänkin superaseman rakentamisessa oli, että organiseeraava porukka on joko harmaahapsista tai hiuksetonta. Siinä elämänvaiheessa yleensä on velat maksettu ja ehkä taskunpohjallekin on jotain jäänyt. Ja vapaa-aikaa alkaa olla käytössä jopa paremmin kuin ennen kiihkeintä pariutumisvaihetta. Joten rajoille vetäminen on aika luontevaa. 

Sitä vastaan ei nuorella yleensä ole tarjota muuta kuin hirveä uho ja yrittäminen ehkä liittoutuminen enemmän maallista mammonaa omistavien kanssa. Ongelma onkin juuri siinä. Ei ole tosiaan näkynyt niitä nuoria haastajia.

-Jari

Klimoff Timo kirjoitti 17.08.2009 kello 10:29:
> Vielä 1980- ja
>  1990-lukujen
> taitteessa "mies ja tribander Madeiralla" oli voittava yhdistelmä (ja


....................................................................
Luukku Plus -paketilla pääset eroon tila- ja turvallisuusongelmista.
Hanki Luukku Plus ja helpotat elämääsi. http://www.mtv3.fi/luukku


More information about the CCF mailing list