[CCF] Sääntötulkintaa

Esa Korhonen Esa.Korhonen at esju.com
Sat Sep 5 20:50:23 PDT 2009


Rahan tuominen mukaan tarkoittaa sitä että sanat "amatööri" ja "harraste" voitaneen haudata.

Mäkihypyssä aikanaan nousi hirveä haloo kun yksi saunamakkaramaan mies alkoi hypätä V-tyylillä. Ja voitti. Sehän oli ruman näköistä ja ihan ennenkuulumatonta Veikko Kankkosen viitoittamalla tiellä. Nyt kaikki hyppää V-tyylillä kun muuten häviää. V-tyyli ei kuitenkaan ollut huijaamista mutta sai ison muutoksen aikaan. Rumalta se muuten näyttää edelleenkin.

Kieli poskessa: Jos radiokilpailujen kaikissa luokissa olisi sallittu kaikki mahdollinen niin ei tarvitsisi rypistää sääntörikkomusten suhteen. Erityisen mielenkiintoista olisi nähdä montako signaalia isot multit saisivat ääneen per bandi! Roofing filtterien ja isojen linukoiden kauppa räjähtäisi käsiin!

Poskijumppa jatkuu: Kun singleluokissakin olisi sallittu kaikki niin sekin tekisi kilpailusta mielenkiintoisen; ja sitten lopulta... porukka alkaisi kisata siitä kuka voittaa luokan pienimmällä operaattorimäärällä! "ääähh, älä viitti, minä workin saman scoren kahdella ukolla kuin sinä viidellä". Tässähän jo iskee todellinen ylpeys näyttää mihin oikeasti kykenee ja johtaa siihen että seuraavana vuonna samaiset hemmot todistettavasti ajavatkin yksin. Paluu puhtaaseen singleoppiin on tapahtunut.

Ja sitten voidaankin palata nykytodellisuuteen. < grin >

73, Esa

"If I must choose between righteousness and peace, I choose righteousness"
-	Theodore Roosevelt-----Original Message-----
From: ccf-bounces at contesting.com [mailto:ccf-bounces at contesting.com] On Behalf Of timo.korhonen at elisanet.fi
Sent: 6. syyskuuta 2009 4:19
To: Timo Klimoff; ccf at contesting.com
Subject: Re: [CCF] Sääntötulkintaa


.....
Olisi sitten uudet luokat; single op no money, single op 1000-5000 euro ja vaikkapa single op
yli 5000 euro.

TimoMore information about the CCF mailing list