[CCF] Kalakukko GT OH6EI 100 W CW&SSB

Tomi Ylinen tomi.ylinen at luukku.com
Wed Apr 27 03:25:04 PDT 2011


Raapaistaanpa tähän omat tuntemukset. Ihan järjestävän urheilutoimittajan hehkutuksiin en pääse. Kai silti samasta kisasta oli kysymys? Porukkaa siis oli mutta enemmänkin olis mahtunut. Kaiken kaikkiaan hyvät sessiot, mukavasti sitä uppoutui kisaamiseen.

Ajelin pitkästä aikaa vanhasta OH6EI QTHsta Nurmosta, ex-ohca 658. OH-kisalangat olivat saaneet siipeensä, joten sunnuntaina sai harrastaa katolla kiipeilyä ja muuta asiaan kuuluvaa reippailua. Näpertämistähan piisaa, kun muistaa vielä jättää muutaman välijohdon kotiin.

Tekniikka alkoi pelittää, jopa USB-com -pulikka, jonka turvin annoin CW:tä TR4W:stä läppärillä. Hieman oli kyllä äijä ruosteessa. Ennen kuin CW-kisan aikana sain ohjelmoitua muistit kunnolla reilaan tuli hieman rähmittyä plokatessa. Sori viiveistä ja saattoi siitä joku virhekin generoitua.

Ei ollut workkiminen kovin sujuvaa mutta kalkit alkoi kuitenkin sulaa. SSB:llä alussa tuli kivasti kusojakin, ja 40:lle mennessä kuului jopa asemia. Tosin siinä kohtaa johtopäätös oli väärä eikä koolaukseen tullut juuri vastauksia, tuli huudettua tyhjää turhaan. Olisi kannattanut roikkua pidempään 80:llä. 

Välillä pile up pyöri mukavasti mutta vain hetkellisesti. Kahden radion korva oli eniten ruosteessa, joten plokkausteho jäi vajavaiseksi. Sen merkiksi toisella tunnilla lokiin putkahti vielä uusia asemia isoillakin numeroilla. 

Mainonta ja polemiikki auttavat, mutta kyllä se on se keli mikä ratkaisee lopullisesti hauskuuden asteen. Nyt kun ollaan taas pilkkuluvuissa, niin 40 toimii taas. Tosin siellä kuin 80:lläkin oli melkoista vaihtelua skipeissä. 

Näköjään moni oli isolla teholla liikenteessä. Meikäläinen pärjännee siis omassa luokassa paremmin kuin huomasinkaan. Heh, siis mainio tilaisuus jossitteluun, kuinka vähän enemmän olisi tarvinnut tsempata voittoon.

Seuraava mahdollisuus on sitten Sainiossa 15.5. 

Kiitos kusoista

 


More information about the CCF mailing list