[CCF] Tarvitsemme apuasi syksyn SAC-kilpailussa

timo.korhonen at elisanet.fi timo.korhonen at elisanet.fi
Sun Sep 11 04:56:32 PDT 2011


Tervehdys,

Kuten olet ehkä huomannutkin, niin olemme keräämässä suurta suomalaista talkoojoukkoa syksyn SAC-kilpailuihin. Ruotsi on viime vuosina hallinnut kisaa ja nyt olisi aika saada SAC-valtikka takaisin Suomeen. Tätä emme saavuta pelkästään muutamalla huippuasemalla – tähän tarvitaan laajaa osallistumista.

Tähän mennessä jo 170 amatööriä manner-Suomesta on ilmoittautunut, osa cw:lle, osa ssb:lle ja osa molemmille modeille. Kasassa on reilusti yli 200 kilpailusuoritusta. Tämä on hieno asia, mutta emme usko, että tämäkään riittää Ruotsin kaatamiseen.

Nyt tarvitaan vieläkin laajempaa aktiviteettia. Normaalien SAC-luokkien ja palkintojen lisäksi on tänä vuonna järjestetty leikkimielinen Ilmaveivi 2011-kilpailu. Siinä on 8:ssa sarjassa, cw ja ssb erikseen, jaossa yhteensä 16 lisäpalkintoa. Tarkemmat tiedot löydät netistä www.sral.fi/sac2011. Myös CCF jakaa omia aktivointipalkintojaan, tiedot samassa paikassa.

Jotta amatöörikilpailusta voisi saada muutakin kuin plakaatin, pokaalin tai pahvin seinälle, niin tänä vuonna arvotaan kaikkien manner-Suomesta lokinsa lähettäneiden single operaattoreiden kesken rigipalkinto. Palkintona on Kenwoodin TS-590 HF + 6m transceiver. Radiossa on huippuominaisuudet ja se soveltuu erinomaisesti myös digimodeille tai remote-käyttöön.
Pitämällä 300 qsoa ( cw ja ssb yhteensä ) saat yhden arvan, 600 qsoa tai yli tuo vielä toisen arvan tullessaan.

Palkinnoista huolimatta tärkeintä on workkimisen ilo. Saamalla lisää osallistujia Suomesta mahdollistamme Skandinavian ulkopuolisille asemille enemmän yhteyksiä. Tällä tavalla SAC-kilpailun mielenkiinto ja arvostus muualla kasvaa ja tekee kilpailusta mukavamman ei-Skandeille.

Toivomme, että voit liittyä joukkoomme ja antaa oman arvokkaan panoksesi kilpailun kehittämiselle ja Suomen tavoitteelle.
Mikäli haluat ilmoittautua kilpailuun, niin vastaa tähän viestiin ja kerro mielellään myös mode(t). Mikäli haluat osallistua Ilmaveivi-kisaan, niin kerro myös tämä luokka.

Itse kilpailuhan käydään SAC:n virallisilla säännöillä ja loki toimitetaan ohjeiden mukaisesti. Mikäli sähköisen lokin pitäminen on sinulle hankalaa, niin voit osallistua myös paperilokilla. Lokiensyöttöryhmä tallentaa puolestasi lokin sähköiseen muotoon ja toimittaa järjestäjille. Tästä löytyy ohjeet syyskuun RA-lehdestä.

Terveisin
Timo, OG9X, SRAL:n HF-kilpailuohjaaja, Ilmaveivi-toimikunnan jäsen


-- 





-- 




More information about the CCF mailing list