[OZ-CONTEST] IARU HQ: OZ1HQ 2010 - det er på tide at komme i gang med planlægningen

Kleine Freiheit oz2tf at mail.dk
Mon May 10 15:17:26 PDT 2010


Hej Brian
OZ4VW og OZ2TF vil gerne køre 15M SSB fra min qth.
Eller 80M ( Vertical + KW )
Vy 73 de OZ2TF
Ole
 ----- Original Message ----- 
 From: OZ2BRN Brian Lodahl 
 To: Jorgen - OZ0J / 5Q2T 
 Cc: 'Jan Thøgersen' ; 'Flemming Jørgensen' ; maja-martin at mail.dk ; 'Per Tanggaard' ; 'OZ1FJB' ; oz2tf at mail.dk ; 'Allis Andersen' ; lissa at lissa.dk ; 'René Bigum' ; oz1hx at oz1hx.com ; 'Nils Bo Hermansen' ; kenneth at maularsen.dk ; kenneth at hemstedt.dk ; 'Arne Fast' ; 'Bjørn Jespersgaard' ; jomy at mail.dk ; 'Formanden for OZ5VEJ' ; oz7am at edr.dk ; Martin Mortensen ; OZ4VW at qsl.net ; OZ7YY ; oz1iky at tdcadsl.dk ; oz7am at hotmail.com ; oz8ae at christensen.mail.dk ; oz8xw at edr.dk ; oz5bd at oz5bd.dk 
 Sent: Sunday, May 09, 2010 8:52 PM
 Subject: IARU HQ: OZ1HQ 2010 - det er på tide at komme i gang med planlægningen


 Hej Alle,

 Jeg skriver til jer fordi i på een eller anden måde er er eller var involveret i IARU Headquarter station OZ1HQ sidste år, eller har givet tilsagn om gerne at ville deltage enten som operatører, eller med QTH.

 ( Og Flemming OZ8XW - jeg har skrevet dig på i håb om at du vil lægge en bullentin ud på EDR's hjemmeside med info om nedenstående, og at mere info kan findes på http://oz1hq.oz0j.dk/ eller ved at henvende sig til OZ2BRN eller OZ0J)

 Jeg påtog mig på opfordring på Danish DX Group's årsmøde i FKS hallen i Odense i weekenden opgaven at - sammen med OZ0J - at få sat gang i fordelingen og koordineringen af bånd og modes, og egnede QTH'er i år.

 Imellem de fremmødte forsøgte vi inledningsvis at komme med et oplæg, som jeg har skitseret nedenfor. Der er, som i kan se, stadig brug for flere operatører, og gerne også flere QTH'er, så meld gerne ind med jeres ønsker.

 Jeg skal understrege at nedenstående er et oplæg - et forslag - der er i høj grad plads til jeres ønsker og behov, og vi skal have fordelt alle goderne ligeligt ud. I må meget gerne melde tilbage med jeres ønsker og behov, i god tid, så vi kan få koordineret QTH'er, og at vi har operatører nok på alle QTH'er og alle bånd/modes.


 Nuvel - ideen bag IARU HQ setup'et for 2010 - som udtænkt på DDXG-mødet er:

 1) OZ ligger som rosinen i pølse-enden, som nummer 29, langt bag de øvrige nordiske lande, når det kommer til contest points i HQ testen - vi ligger endda efter Norge ! DET MÅ VI GØRE NOGET VED!
 2) Vi har sat os det mål, at vi vil frem på point listen, eksempelvis til en 15. plads.
 3) Vi vil slå Norge, og vi vil også se om vi kan slå Svenskerne. Finnerne bliver nu nok for svært.
 4) Vi er sædvanligvis gode på de mellemste bånd (20m og 40m) - men det er de andre også, så vi er nødt til at satse på Gode QTH'er og gode operatører også på low-band og high-band for at hente flere points hjem.
 5) For at styrke low-band vil vi gerne forsøge et setup med een af OZ's nok bedste QTH'er til 160m, OZ7YY, og hertil skal vi have nogle flere operatører.
 6) Vi vil forsøge at låne Skamlebæk Radio's fremragende low-band antenner til at køre 80m CW, med OZ8AE som tovholder.
 7) Som de to tunge gods- lokomotiver på 20m og 40m gentager vi succes'en fra sidste år med at kombinere 20m CW og 40m SSB hos OZ7AMG (EDR amager afd), og 20m SSB og 40m CW hos OZ5E i Stjær. Det skal nok sikre en god point basis og nogle fine pile-up's, og det sikrer også at der er kunder i butikken gennem alle 24 timer på begge QTH'er.
 8) OZ3MC Martin bad mig om at vi denne gang sikrer at vi også kører HQ test fra vores egentlige HQ - EDR på Klokkestøbervej. Jeg (OZ2BRN) har meldt mig til at køre herfra, og tager som udgangspunkt lotteri-sedlen 15m CW - og andre er velkomne til at deltage her også - måske jeg kan lokke HB til at deltage og lave lidt PR ?
 9) På 10m håber jeg vi kan få vores hemmelige våben OZ5BD Bjørn til at gentage succes'en fra forrige år, hvor OZ5BD kørte fra OZ1KRF. @ Bjørn; Hvis du er på igen, så vælger du heelt selv QTH som du selv vil.
 10) Det ville måske være en god ide med en ekstra QTH til at køre 80m SSB og 15m SSB, så er der noget at lave gennem hele døgnet, hvis der er et par phone-operatører som har lyst til at melde sig.

 Jeg håber jeg kan lokke OZ0J til at holde hjemmesiden opdateret med lister over QTH og operatører som sædvanlig, og jeg håber også at OZ0J med sin erfaring vil sørge for log-check og samling af loggen efter testen.

 Hjemmesiden er som sædvanlig:
 http://oz1hq.oz0j.dk/

 Send gerne invitationen videre, hvis du kender et par gode operatører, som kunne have lyst til at deltage og være med til at slå Svenskerne :-)

 73 de OZ2BRN
 Brian Lodahl
 Nordgårdshuse 9
 4100 Ringsted
 oz2brn at post.cybercity.dk
More information about the OZ-Contest mailing list