[CCF] CQWWCW08

Ilmo Anttila ilmo.anttila at qualisys.fi
Mon Dec 1 05:51:02 EST 2008


Tuli istuttua lempibandilla melko ahkerasti.
Tulosta:
160cw Assisted: 670Q, 1240P, 97C, 27Z ja 150kpointsia. Parannusta viime vuoteen 34C ja 4Z, kun kusoja oli silloin n 300kpl.
Kelit oli hyvät. Jenkkejä ja japseja tuli varsin hyvin. Olisi tullut enemmänkin, jos olisi niihin keskittynyt. Tuli jahdattua kertoimia. 
Bandilla oli tosin luettavuutta heikentävää QRNää ja klikittäjiäkin vielä on sekä leveitä vastaanottimia, kun tyhjästä reiästä tullaan häätämään pois.
Klusteri on hirveä värkki. Alle minuutissa uuden kertoimen tultua bandille on täysi rähinä, josta pääsee läpi vain väellä ja voimalla. Kuson saa, jos sattuu kuulemaan vastauksensa. Monet DXt siirtyivät Spitiin, mikä varmasti lisäsi kusovauhtia.
Mieleen jäi yksi UA9, joka 'sattui' olemaan usean DXn jaksolla kutsumassa CQta, samoin ON4UNn kyky kuulla vastauksensa rähäkän läpi. 
Minä en kuule mitään, jos Dx tulee s3-7 ja päällä kutsutaan s9+40 sinkulla. Kuka kuulee vastauksensa? Onneksi kontesterit muistaa välillä kuunnellakin, joten kusoja kuitenkin syntyy suurella varmuudella.
Puuttumaan jäi zonet 6 ja 7. Asemat kuului heikosti lauantaina ja sunnuntaina ei juuri mitenkään.
Mukava ylläri oli Olli, OA4WW. Tuli erittäin hyvin. Samoin HC8N. 
Pacificista tuli myös kertoimia. Puuttumaan jäi ZL ja FK8CP ei kuullut, vaikka tuli jotenkuten. Myös eteläinen Afrikka oli heikko ja samoin Etelä-Amerikka pohjoisosia lukuun ottamatta.
Siinäpä sitä kontestia.
Viikon päästä jenkkikisa.

73

Ilmo, OH2BO


More information about the CCF mailing list